- Konular
- 121
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1- taskbar'da [1-2-3-4,F1-F2-F3-F4] tuşlarına basınca hiç bir şey olmuyordu
sorun hala devam ediyor bu arada
bilgine basıyom 1 2 3 tuşlara çalışmıyo 
sorun hala devam ediyor bu arada
bilgine basıyom 1 2 3 tuşlara çalışmıyo 
- Konular
- 121
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 16d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 297
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 154
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 9
Mesela bi itemi sağ tık ile giymeye çalış giymeyecektir. Ancak üstüne sürükleyerek giyebiliyoruz fakat
pot içmek istediğinde ise oda işlevsiz kalmakta yani sağ tık ondada çalışmamaktadır. Bunlarında düzeltilmesi gerekiyor.
pot içmek istediğinde ise oda işlevsiz kalmakta yani sağ tık ondada çalışmamaktadır. Bunlarında düzeltilmesi gerekiyor.
- Konular
- 25
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 121
- MmoLira
- 361
- DevLira
- 0
Senin paylaşımın benim yapmış olduğum paylaşımın yerine tutacağına inanıyorum
Konuyu kapattım çünkü geliştirmekte olduğumuz filesin packının konuda olmamasını istedi arkadaşım
Neyseki böyle güzel birşey yapmışsınİnşallah iyi yerlere gelmen dileğiyle @ProSTD
Eyvallah kardeşim benim

Paylaşım için teşekkürler yanlız illumina etc'nin lonca ekranı buglu yeni birini loncaya aldıgın zaman yenilenmiyor felan anca oyundan tamamen çıkıp girince oluyor bence kullanacaklar arkadaşlar loncayı orjinal haline çevirsin
@AntikPala Bununda fixini yapar yakında![]()
fix'i paylaşılırsa iyi olur tabi

1- taskbar'da [1-2-3-4,F1-F2-F3-F4] tuşlarına basınca hiç bir şey olmuyordu
sorun hala devam ediyor bu aradabilgine basıyom 1 2 3 tuşlara çalışmıyo
![]()
ben direkt maxmi 3.6 pack'ine ekledim bende sorunsuz çalışıyor. sende neden çalışmadı çözemedimMesela bi itemi sağ tık ile giymeye çalış giymeyecektir. Ancak üstüne sürükleyerek giyebiliyoruz fakat
uiinventory.py ve game.py 'den düzeltmiştim. istersen o kısımları baştan ekle teşekkür ederim konuya ekliyorum

- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler yanlız illumina etc'nin lonca ekranı buglu yeni birini loncaya aldıgın zaman yenilenmiyor felan anca oyundan tamamen çıkıp girince oluyor bence kullanacaklar arkadaşlar loncayı orjinal haline çevirsin
@AntikPala Bununda fixini yapar yakında![]()
fixiyle uğraşmadım bro bunların hiç globalin etcyi söküyodum bug çıkarsa darısı onun başına

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...