noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[ Py ] Maxmi 3.6 İllumina İnterface

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ProSTD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 44
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1- taskbar'da [1-2-3-4,F1-F2-F3-F4] tuşlarına basınca hiç bir şey olmuyordu

sorun hala devam ediyor bu arada :D bilgine basıyom 1 2 3 tuşlara çalışmıyo :P

Eğer oyundaki Sistem Seçeneklerinin böyle bir guiye dönüşmesini istiyorsanız size verdiklerimi gerekli yerlere atınız.

Konuya ekleyebilirsin.

Mesela bi itemi sağ tık ile giymeye çalış giymeyecektir. Ancak üstüne sürükleyerek giyebiliyoruz fakat
pot içmek istediğinde ise oda işlevsiz kalmakta yani sağ tık ondada çalışmamaktadır. Bunlarında düzeltilmesi gerekiyor.

Senin paylaşımın benim yapmış olduğum paylaşımın yerine tutacağına inanıyorum :)
Konuyu kapattım çünkü geliştirmekte olduğumuz filesin packının konuda olmamasını istedi arkadaşım :)
Neyseki böyle güzel birşey yapmışsın :) İnşallah iyi yerlere gelmen dileğiyle @ProSTD

Eyvallah kardeşim benim :)
Paylaşım için teşekkürler yanlız illumina etc'nin lonca ekranı buglu yeni birini loncaya aldıgın zaman yenilenmiyor felan anca oyundan tamamen çıkıp girince oluyor bence kullanacaklar arkadaşlar loncayı orjinal haline çevirsin :)

@AntikPala Bununda fixini yapar yakında :)

fix'i paylaşılırsa iyi olur tabi :)

1- taskbar'da [1-2-3-4,F1-F2-F3-F4] tuşlarına basınca hiç bir şey olmuyordu

sorun hala devam ediyor bu arada :D bilgine basıyom 1 2 3 tuşlara çalışmıyo :p
Mesela bi itemi sağ tık ile giymeye çalış giymeyecektir. Ancak üstüne sürükleyerek giyebiliyoruz fakat
pot içmek istediğinde ise oda işlevsiz kalmakta yani sağ tık ondada çalışmamaktadır. Bunlarında düzeltilmesi gerekiyor.
ben direkt maxmi 3.6 pack'ine ekledim bende sorunsuz çalışıyor. sende neden çalışmadı çözemedim :D uiinventory.py ve game.py 'den düzeltmiştim. istersen o kısımları baştan ekle

Eğer oyundaki Sistem Seçeneklerinin böyle bir guiye dönüşmesini istiyorsanız size verdiklerimi gerekli yerlere atınız.

Konuya ekleyebilirsin.

teşekkür ederim konuya ekliyorum :)

Paylaşım için teşekkürler yanlız illumina etc'nin lonca ekranı buglu yeni birini loncaya aldıgın zaman yenilenmiyor felan anca oyundan tamamen çıkıp girince oluyor bence kullanacaklar arkadaşlar loncayı orjinal haline çevirsin :)

@AntikPala Bununda fixini yapar yakında :)

fixiyle uğraşmadım bro bunların hiç globalin etcyi söküyodum bug çıkarsa darısı onun başına :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri