Arkadaşlar mpgh deki overcf2fixed isimli hacki tam 4 tane injector ile injecte ediyorum bana Process ID Found:3236
[Valkyrie] İnjecting
İnjected
vercf2fixed.dll diyor
yazdığına göre injecte etmiş fakat hack injecte olduğu zaman oyun açılmadan önce hack injecte edildi diye küçük bi pencere gelir ona tamam diyince oyun açılırdı ama bana öle bi pencere gelmiyo direk oyuna giriyo oyuna girincede hack falan da açılmamış oluyo pc'mde windows7 warken aynı yazı geliyodu o küçük pencerede geliyodu we tamma diyince oyuna giriyodu hack çalışıyodu ama pcye xp format attım artık gelmiyo lütfen yardım edin resim koyacaktım ama imageshacke şuanda resim yüklenmöiyo kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum sorunumu çözeni +repe boğacam
[Valkyrie] İnjecting
İnjected
vercf2fixed.dll diyoryazdığına göre injecte etmiş fakat hack injecte olduğu zaman oyun açılmadan önce hack injecte edildi diye küçük bi pencere gelir ona tamam diyince oyun açılırdı ama bana öle bi pencere gelmiyo direk oyuna giriyo oyuna girincede hack falan da açılmamış oluyo pc'mde windows7 warken aynı yazı geliyodu o küçük pencerede geliyodu we tamma diyince oyuna giriyodu hack çalışıyodu ama pcye xp format attım artık gelmiyo lütfen yardım edin resim koyacaktım ama imageshacke şuanda resim yüklenmöiyo kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum sorunumu çözeni +repe boğacam
Bendede ilk başta öyle bir sorun oluyodu faint.injectorde denedim onda olmadı nerdeyse bütün injektörleri denedim olmadi ama perx injectorde deneyince oldu perx de denedinmi??
ßyMesMes;1405478' Alıntı:XP'de pachtlenmiştir.![]()
Am bende oluyor.
perx injectorude denedim was injected diyo injecte ediyo gibi gozukuyo ama genede p küçük pencere gelmiyo yani injecte etmiyo servis paketinden olabilirmiki acaba
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)