- Konular
- 35
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- -3
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Napiyim, tadı güzel..., Yemekle iyi gidiyor, hazmediyor..., Alışkanlık oldu galiba..., Artislik olsun diye içiyorum bazen..., Vodka ile güzel oluyor dayı...
, Diğer..., Bunlar işte zuhaha hepsini işaretledim nedense ama koladan nefret ederim, vodkadanda
Coca-Cola ve Pepsi demişsin, ama bunların hepsi zararlı yani Le Cola olsun Cola Turka olsun ne fark eder ? Eskiden bende içerdim kola ama bıraktım. Hazır içeceklerin hepsi zararlı. (Süt ve ayran tarzı şeyler hariç.) Bu arada para İsrail'e ve BD'ye gidiyor diyorsunuz, haklısınız ama sadece onlar mı? Sprite, Cappy vs. çoğu Coca-Cola Company'midir nedir onun tarafından yapılıyor. Bu paralarda ABD'ye ve İsrail'e gidiyor. (Ve daha çok marka var bu tarz.) Sonuç olarak: konu çok eski ama anket konusu sonuçta hortu, portu olmaz... İsrail zenginleşiyor + sağlığınızı ve paranızı alıyor.
, Diğer..., Bunlar işte zuhaha hepsini işaretledim nedense ama koladan nefret ederim, vodkadanda
Coca-Cola ve Pepsi demişsin, ama bunların hepsi zararlı yani Le Cola olsun Cola Turka olsun ne fark eder ? Eskiden bende içerdim kola ama bıraktım. Hazır içeceklerin hepsi zararlı. (Süt ve ayran tarzı şeyler hariç.) Bu arada para İsrail'e ve BD'ye gidiyor diyorsunuz, haklısınız ama sadece onlar mı? Sprite, Cappy vs. çoğu Coca-Cola Company'midir nedir onun tarafından yapılıyor. Bu paralarda ABD'ye ve İsrail'e gidiyor. (Ve daha çok marka var bu tarz.) Sonuç olarak: konu çok eski ama anket konusu sonuçta hortu, portu olmaz... İsrail zenginleşiyor + sağlığınızı ve paranızı alıyor.- Katılım
- 27 Ağu 2009
- Konular
- 503
- Online süresi
- 16m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 778
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
alışkanlık
- Konular
- 930
- Çözüm
- 45
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 698
- Altın Konu
- 14
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 257
- MmoLira
- 4,272
- DevLira
- 0
Kola çekirdek beyler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)