- Konular
- 4
- Online süresi
- 1g 33116s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 99
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 94
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Ad : Mustafa
Yaşadığınız Yer : istanbul
Yas:22
METİN2 BİLGİM;
Filezilla (yüksek seviye)
Putty (yüksek seviye)
Navicat (yüksek seviye)
Quest bilgisi (Yuksek Seviye)
files,(Düzenleme) (Yüksek Seviye)
Pack Bilgisi (Orta Seviye)

Firmaya Hangi Konuda Destek Verebilirim :
- Metin2 Files Ve Site Panel (Market , Ticket , Forum Dahil) Kurulum = Max 35 Dakika.
- Pack Editleme vs.
- Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.
- Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.
- Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.
- Whmcs Ticket Sistemi ve Livezilla daha önce kullandığım ve bilgili olduğum sistemlerdir.
- Oyun İçi Full Destek Verebilirim.
- Metin2 Panel Yukleme Ve Upload Edebilme
- Destek , Satış , Kurulum , Ticket vs. Alanlarında Çalışabilirim
Beklentiler :
- Sizin Taktriniz -
Diğer : Bu iş üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum, yararlı olacağımı düşünen firmalardan teklifleri bekliyorum. İş ciddiyetim ve hırsım kendimi geliştirmemde en büyük rol olacaktır.
Önemli Bir Not : Firma Sahiplerine Anlatacaklarım Bu Kadar Bilgili Olduğum Konular Bunlardır. Bazı Arkadaşlar Gibi Oturup Buraya Destan Yazmıyorum Herşeyi Bilmek Marifet Değildir. Demem O ki Atıp Tutmaya Gerek Yok. Biliyoruz Ayağına Yatıp Elalemi Kandırmaya Gerek Yok Bildiklerim Bunlardan İbarettir Ciddi Olanlar Yazsın Maaşta da Anlaşırız Üslupta da Yeterki Çalışacağım Firma Dürüst ve Güvenilir Olsun Sırtımdan Vurmasın Açık ve Net Kullanıp Atacaklar Yazmasın..!
Not: Yalnızca Ciddi Olanlar Eklesin (Skype);mustafa7979@turkmmo.com
Ad : Mustafa
Yaşadığınız Yer : istanbul
Yas:22
METİN2 BİLGİM;
Filezilla (yüksek seviye)
Putty (yüksek seviye)
Navicat (yüksek seviye)
Quest bilgisi (Yuksek Seviye)
files,(Düzenleme) (Yüksek Seviye)
Pack Bilgisi (Orta Seviye)
Firmaya Hangi Konuda Destek Verebilirim :
- Metin2 Files Ve Site Panel (Market , Ticket , Forum Dahil) Kurulum = Max 35 Dakika.
- Pack Editleme vs.
- Server Formatlama, Serverdeki Sorunları Çözme, Yeni Files Kurulumu vb. Yapabilirim.
- Yeni Çıkmış Map, İtem, Event, Quest vb. Hertürlü Yeniliği Serverlere Ekleyebilirim.
- Müşterilerle Konuşma Tarzım Gayet Saygılı ve Düzgündür.
- Whmcs Ticket Sistemi ve Livezilla daha önce kullandığım ve bilgili olduğum sistemlerdir.
- Oyun İçi Full Destek Verebilirim.
- Metin2 Panel Yukleme Ve Upload Edebilme
- Destek , Satış , Kurulum , Ticket vs. Alanlarında Çalışabilirim
Beklentiler :
- Sizin Taktriniz -
Diğer : Bu iş üzerinde kendimi geliştirmek istiyorum, yararlı olacağımı düşünen firmalardan teklifleri bekliyorum. İş ciddiyetim ve hırsım kendimi geliştirmemde en büyük rol olacaktır.
Önemli Bir Not : Firma Sahiplerine Anlatacaklarım Bu Kadar Bilgili Olduğum Konular Bunlardır. Bazı Arkadaşlar Gibi Oturup Buraya Destan Yazmıyorum Herşeyi Bilmek Marifet Değildir. Demem O ki Atıp Tutmaya Gerek Yok. Biliyoruz Ayağına Yatıp Elalemi Kandırmaya Gerek Yok Bildiklerim Bunlardan İbarettir Ciddi Olanlar Yazsın Maaşta da Anlaşırız Üslupta da Yeterki Çalışacağım Firma Dürüst ve Güvenilir Olsun Sırtımdan Vurmasın Açık ve Net Kullanıp Atacaklar Yazmasın..!
Not: Yalnızca Ciddi Olanlar Eklesin (Skype);mustafa7979@turkmmo.com