mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni nesil atak server V1.1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SoymalıkPortakal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar ben Soymalık-dono
bugün konumda kendi yapmış olduğum yeni nesil atak serveri tanıtmamın yanında eski arkadaşım
Ahmet Atalay'ın atak programından bahsedip onun hakkında kesitler vereceğim.
Onun atak server programı yapmış olduğu doğru fakat konusuna girerseniz eğer farkedeceksiniz linkler güncel değil ve ölü durumda.

Onun yapmış olduğu atak server programı

Ve benim yapmış olduğum ilk atak server programı

İlk yaptığım acemice olduğunu bende kabul ediyorum :)
Çok seçeneği yoktu ve kullanmak isteyen kişiyi az seçenek olduğu için bunaltıyordu.
Bende boş durmadım ve kendim geliştirmeye başladım atak serverimi..
Ama ne yazık ki projemi kaybettim. Normalde sourcesi ile paylaşacaktım o gün fakat herşeyi silme alışkanlığım olduğu için oda silindi :/

Bu kaybettiğim atak serverimin pişmanlığı beni gerçekten sinirlendirdi ve yeni birşeyler denememin zamanı gelmişti :)
Yanlız şunu söyleyeceğim ahmet atalayın yapmış olduğu program ile kendi yaptığım programı kıyaslayıp " Aaa çok güzel yapmışım " demeyeceğim çünkü her atak server kendine has güzellikleri barındırır.

Ve işte şuan ki atak serverimin görüntüsü :

Şuan paylaşmayacağım ama ileriki zamanlarda bu konumda linkleri altta paylaşacağım.
Pro Shield programındaki gibi lisans olayı kesinlikle programımda yoktur. O programda lisansın günü bitince programdan yararlanamıyordunuz ama bu yaptığım programda öyle bir sorun yok.
Al istediğin zaman istediğin şekilde kullan :)
Zamanı gelince paylaşacağım oyüzden lütfen beklemede kalınız ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri