Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ücretli Files Yaptıracağım

kadirayas

Level 4
TM Üye
Konular
29
Online süresi
5701s
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
Başarım Puanı
106
TM Yaşı
13 Yıl 5 Gün
MmoLira
64
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sayın TURKMMO Files hazırlayan arkadaşlar yaptırmak istediğim FİLESİN ÖZELLİKLERİ aşağıda yer almaktadır
Filesi yapabilecek vede gerçekten işinin eğli olan dolandırıcı olmayan filesi yapıp bitirdikten sonra
Filesi Yapan Kişinin Test sunucusunda beraberce deneyip test ettikten sonra alınacaktır..
TURKMMO GÜVENCESİ YÖNETİMİ ONAYI OLAN
TURKMMO yönetimin REFERANSI altında gerçek files yapımcılarından files alınacaktır...!
Files Yüzünden Çok Dolandırılmam,dan Kaynaklı Olarak fiyatta anlaştıktan sonra
Filesin Ücreti Hesabınıza yatırılacaktır.​
FİLES ÖZELLİKLERİ
1-250.Lv Config AYARLANA BİLİR OLMALI
Temiz Pack olmalı vede Lzo KEY kesinlikle farklı olarak değiştireceğiz
İtemler Üst Üste 200 adet konula bilmeli
TR Tarzı Oto Pack Olmalı

EVENT AÇERKEN
/event ayisigi 1 olarak değil eskisi gibi /e ayisigi 1 seklinde
yada /purge olarak değil /p şeklinde yazılıp açılmalı

AŞĞIDA OLAN SİSTEMLER HARİCİ SİSTEM İSTEMİYORUM
  1. => OFİCİAL 2010 4 KARAKTER--------SİSTEMİ Not = Karekter sikilleri 2010 daki gibi olmalı
  2. => OFİCİAL YANG/WON/GAYA TASKBAR--SİSTEMİ Not = Won Depocuda yapılmalı / Gaya Marketi olmalı
  3. => OFİCİAL KOSTÜM/KEMER-----------SİSTEMİ Not = Kemerlere Cevherler Eklenmeli
  4. => OFİCİAL CUBE ARINDIRMA PANEL---SİSTEMİ Not = Kemerler Arındırma Panelinde Çevrilmeli
  5. => OFİCİAL İTEM KİLİT/GÜVENLİ PC--SİSTEMİ
  6. => OFİCİAL DÖRT ENVANTER----------SİSTEMİ Not = 3 ve 4 Envanter Bölümü Kilit Taşıyla Açılmalı
  7. => OFİCİAL OFLİNE SHOP------------SİSTEMİ Not = Won / Yang Satışı Uyarlı Olmalı
  8. => OFİCİAL KAŞMİR PAKET-----------SİSTEMİ
  9. => OFİCİAL CH DEHİŞTİRME----------SİSTEMİ
  10. => OFİCİAL OKEY EVENT-------------SİSTEMİ
  11. => OFİCİAL EP KUPON---------------SİSTEMİ Not = Kuponlara Tıkladığımızda Ep Gelmeli
  12. => OFİCİAL CATACOMB/ÖRÜMCEK BARON ODASI Not = Boss TRdeki gibi Özel Questle Girilmeli
  13. => OFİCİAL BETA MAP/MOB/İTEMLER Not = Zodyak İtemlerine Kadar Tüm İtemler Olmalı
  14. => OFİCİAL NEMERE/RAZADOR/MELEY Not = Meley Sıralaması olmalı
  15. => OFİCİAL JOTUN/BÜYÜLÜ ORMAN
  16. 2014 YILINA KADAR OLAN OFFİCAL EVENTLER
  17. AYIŞIĞI/ALTIGEN/SİMİT/ÇORAP/FUTBOOL TOPU/GÜL&ÇİKOLATA/HALOWEEN/PASKALYA/EVENTLERİ
-------------------------------------------
------OLMASINI İSTEDİĞİM SİSTEMLER---------
-------------------------------------------

• =>SİSTEM=====SALTANAT PET SİSTEMİ Not = Ataklı Olmamalı EXP nesnesiyle Lv Almalı
    • =>SİSTEM=====MİNİN MAP MEDYA BUTONLARI Not = Site / Form / Wiki / Face Butonları
    • =>SİSTEM=====SİLAH/ZIRH 4 TAŞ EKLEME Not = Soket Açma Taşıyla 4.cü yuva Açılmalı
    • =>SİSTEM=====GEMİ MAP HARİTASI
    • =>SİSTEM=====KRAL LONCA/KRAL OYUNCU/VİP SİSTEMİ
    • =>SİSTEM=====GÜVENLİ EFSUN/SEÇMELİ EFSUN
    • =>SİSTEM=====İMPARATORLUK SAVAŞ SİTEMİ
    • =>SİSTEM=====EFSUN BOTU Hızlı Menüde Olmalı
    • =>SİSTEM=====İŞINLANMA HARİTASI Hızlı Menüde Olmalı
    • =>SİSTEM=====KADER ÇARKI Hızlı Menüde Olmalı Not = Won İle Çevrile Bilmeli

En son olarak fazladan 6 adet sıfırdan harita ekleyeceğiz..
Harita boyutları
2 TANESİ 1X1 / 2 TANESİ 4X4 / 2 TANESİ 6X6

Olmak üzere benim vermiş olduğum haritaları sorunsuz bir şekilde eklemesi vede ışınlana bilmeliyiz
Arkadaşlar fileste başka hiç bir sistem istemiyorum ve Temiz Pack İstiyorum ileride çıkacak sorunlarda ilgi ve filesin sistemsel sorunlarında filesi ben sana teslim ettim sorunları beni ilgilendirmez demeyecek vede filesinde bana verdikten sonra çıkacak sistemsel hataları düzeltecek bir kişi ile işyapmak istiyorum..
İleride Filese ek özellikler vede sistemler eklete bilirim
Sistemler ile ilgili gerekli resim vede videolar eklenecektir
İletişim Bilgileri
Wapsap : 0535 628 01 06
Mail : destek@mt2master.net

Konu Güncel

Konu açıldı.

Bu Özelliklerde Filesi Yapacak Arkadaşlar Aranmaktadır

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri