emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

BEST Production Server Files #V4 Satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Best Studio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 142
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

teşekkürler

Mercure2 Server ve Files sahibi olarak konuşuyorum,
Kimse gereksiz polemiğe girmesin.
Filesin alt yapısı Aleesiamt2 serverimde kullandığım alt yapı ve düzenlemesinden haberim var sürekli iletişim halindeyiz,
Emanet ettiğim dosyaları Suky yani ömer denilen şahsiyet ben askerdeyken uzak sunucudan çekti ağzı olan konuşmasın,
Ömer ( Suky ) denilen niteliksiz kişiliksiz kişi tarafından ona buna satıp suçu yakuba attığımı duyduğumda ben yakuba mercure2nin satılan şeklindeki halini paylaş dedim ss'de tarih mevcut,
Sağda solda birileri filesi sahipleniyormuş :
NZXr8P.png

Server ve files benim sahiplenen herkez :d
Neyse
Hayırlı satışlar yakub.

Filesin alt yapısı Aleesiamt2 serverimde kullandığım alt yapı ve düzenlemesinden haberim var sürekli iletişim halindeyiz,
Emanet ettiğim dosyaları Suky yani ömer denilen şahsiyet ben askerdeyken uzak sunucudan çekti ağzı olan konuşmasın,
Ömer ( Suky ) denilen niteliksiz kişiliksiz kişi tarafından ona buna satıp suçu yakuba attığımı duyduğumda ben yakuba mercure2nin satılan şeklindeki halini paylaş dedim ss'de tarih mevcut,
NZXr8P.png

Neyse
Hayırlı satışlar yakub.

Konuya açıklık getirdiğin için teşekkür ederim Recep kardeşim sağolasın.
Boş yorum yapan bazıları zaten olayı biliyor ama bana karşı kuyruk sancıları olduğu için
doğru konuşmak onların işine gelmiyor ama herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.
Neyse kardeşim sen askerliğini kazasız belasız bitir gel gerisini boşver :)

NZXr8P.png

Neyse
Hayırlı satışlar yakub.

Recep seninle tanışmak nasip olmadı bana ama bu ömer yani suky milleti birbirine düşürmek için elinden geleni yaptı sen ki ona o kadar yardım ettin kardeşin gibi sevdin bunun değerini bilecek adam değil karaktersiz ömer yani suky yapan kendine yapar reis

Eskiden Astekmt2 filesini el altından osman dan habersiz satarken de osmana da kazık atmış biridir ki onun huyunda var yazışmaları şuraya atsam emin olun bir insan para için bu kadar karaktersizlik yapar mı dersiniz

Piyasadan çekildim diyor ama yalan insanlara halla elimde metin2tc filesi var 700 tl satayım diyecek kadar düşen biri başkasının emeğine kendi sahiplenip başkalarına satacak kadar karaktersiz adam

Bir yandan iyi oldu herkes bu adamın karakterini öğrenmiş oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri