eyv sağol yinede farklı bi yöntem ile çözdümTaskbara al urasma orada direk tiklanilmiyor. Yapamam dersen 12 sinde finallerim biticek numan1086@hotmail.com bakarim
bi tanesini buldum # kodu ile tüm satırları iptal ettim fakat üzerine tıklanıyor pencere açılıyor yere yang atmıyordu ben tamamen tıklamayı kaldırmak istiyorum o pencere açılmasın yaniuiinventory py de uipickmoney aratarak bulabilirsin telefondayim bulamiyorum tamamini kusura bakma dostumzaten 2 tane pickmoney takisi olmasi lazim biri item ayirmakmiçin biride yang yere atmak için gerekli kodu bulup kaldirirsan istedigini yaparsin.
Taskbara al urasma orada direk tiklanilmiyor. Yapamam dersen 12 sinde finallerim biticek numan1086@hotmail.com bakarimbi tanesini buldum # kodu ile tüm satırları iptal ettim fakat üzerine tıklanıyor pencere açılıyor yere yang atmıyordu ben tamamen tıklamayı kaldırmak istiyorum o pencere açılmasın yani
eyv sağol yinede farklı bi yöntem ile çözdümTaskbara al urasma orada direk tiklanilmiyor. Yapamam dersen 12 sinde finallerim biticek numan1086@hotmail.com bakarim