shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı yere para atma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [DEV]AB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

[DEV]AB

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
115
Çözüm
58
Online süresi
8mo 4d
Reaksiyon Skoru
1,107
Altın Konu
3
Başarım Puanı
279
MmoLira
6,261
DevLira
66
Ticaret - 100%
8   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

9m7QgQ.png

yang butonuna tıkladıgımda yere para atmamızı sağlayan bu kutucuğun çıkmamasını istiyorum bilgisi olan varmı ?

Dostum onun sana bir zararı olmaz ama ben illa cikmasin istiyorum diyosan en kolay yonden yeni yang duzenini kur

Dostum onun sana bir zararı olmaz ama ben illa cikmasin istiyorum diyosan en kolay yonden yeni yang duzenini kur

Sizin görüşünüzü sormuyorum sadece bilenler cevaplasın lütfen. yere düşürme butonunu kaldırdım. para yere atılmaya çalışıldığında sadece sil butonu çıktığı için böyle birşey yapmak istiyorum

bilmiyorsanız lütfen boşa konuyu meşgul etmeyin sadece sorulana cevap verin. uiscript içinde muhtemelen bu ekranın dosyası vardır. game.py dende kod blokları kaldırıldımı tamamen kaldırılır diye düşünüyorum
Verdiğimiz Bilgileri Sallayarak Ters Cevap Vermek YErine USlubunca Yazabilrisiniz.
* Buraya cvp almak için konu açıyorsun. Cevap vermek için değil.
* Yok Öyle olr böyle olur dersen çok bilmişsin o vakit Kendin Hallet

İyi Forumlar...

uiinventory py de uipickmoney aratarak bulabilirsin telefondayim bulamiyorum tamamini kusura bakma dostum :) zaten 2 tane pickmoney takisi olmasi lazim biri item ayirmakmiçin biride yang yere atmak için gerekli kodu bulup kaldirirsan istedigini yaparsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri