zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nereden başlanmalı?

esoLate07

Level 7
TM Üye
Konular
129
Online süresi
2m 50s
Reaksiyon Skoru
144
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
154
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba,

Metin2 oyununu herkes gibi bende oynadım ve oyun hayatıma 2016 yılında son verdim. Yazılımcı oldum çıktım, özel bir şirkette çalışıyorum ve bolca vakit bulabiliyorum. Zamanında belirli başlı konulardan muzdariptim, çektiğim sorunları çekmemek adına böyle bir girişimde bulunacağım.

Çok eski kaldım Metin2 konusunda. Server files kurulumları garipleşmiş, editlemeler değişmiş, src build (C++) gerekmişmiş birşeyler olmuş.

Bu konuda nereden başlamalıyım? Sıfırdan birşeyler yazmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.

İyi forumlar!

Teşekkürler, belirttiğiniz konuyu inceleyeceğim.

@ummeh122, ilettiğiniz konuyu inceledim ve sayfalarıda yarısına kadar okudum. Güncelliğini yitirmiş anladığım kadarıyla ve sadece şunu yazıyoruz ve bunu yazıyoruz tarzında anlatılmış. Biraz daha bilgilendirici, bunu yazarsanız şu olur veya yedeği böyle almalısınız ki yapacağınız değişiklikte bozulmasın.. edasında bir içeriğe sahipseniz paylaşabilirseniz sevinirim. :)

@ummeh122, ilettiğiniz konuyu inceledim ve sayfalarıda yarısına kadar okudum. Güncelliğini yitirmiş anladığım kadarıyla ve sadece şunu yazıyoruz ve bunu yazıyoruz tarzında anlatılmış. Biraz daha bilgilendirici, bunu yazarsanız şu olur veya yedeği böyle almalısınız ki yapacağınız değişiklikte bozulmasın.. edasında bir içeriğe sahipseniz paylaşabilirseniz sevinirim. :)
Öncelikle SRC için C++ bilmelisiniz quest dosyaları için lua bilmelisiniz, pack dosyaları için de python bilmelisiniz.
Ne kadar yazılım bilginiz var bilemiyorum, C++ biliyorsanız zaten src'yi incelediğinizde kodların ne anlattığını anlarsınız, hangi dosyadan hangilerini değiştirmelisiniz, bu biraz tecrübe işi.
quest dosyalarındaki fonksiyonlar da tecrübe işi, altyapı lua ama kodlar metin2'ye has olduğundan yaza yaza öğrenirsiniz.
Nereden başlamalıyım kanımca yanlış soru, doğru soru ne yapmak istiyorum. Bu soruya cevap verin, çözüme daha kolay ulaşırsınız.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri