xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nereden başlanmalı?

esoLate07

Level 7
TM Üye
Konular
129
Online süresi
2m 50s
Reaksiyon Skoru
144
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 5 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
154
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba,

Metin2 oyununu herkes gibi bende oynadım ve oyun hayatıma 2016 yılında son verdim. Yazılımcı oldum çıktım, özel bir şirkette çalışıyorum ve bolca vakit bulabiliyorum. Zamanında belirli başlı konulardan muzdariptim, çektiğim sorunları çekmemek adına böyle bir girişimde bulunacağım.

Çok eski kaldım Metin2 konusunda. Server files kurulumları garipleşmiş, editlemeler değişmiş, src build (C++) gerekmişmiş birşeyler olmuş.

Bu konuda nereden başlamalıyım? Sıfırdan birşeyler yazmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz müteşekkir olurum.

İyi forumlar!

Daha önceden (2010-2012) haşır neşirdim bu konularda. Anlatım tarzları çok hoşuma gitmiyor, anlatmak isteyende tam bilgili olmadığından olabilir belkide. Güvenilir kaynak arıyorum. Bir kaç kere kurduğum sunucuda başıma gelmeyen kalmamıştı.
Doğru diyorsun forumda mesela bir sistem gördün ekleyeceksin. Şu kodu arat altına ekle üstüne ekle diyor mesela ve o aratacağın kod senin kod bloklarında yok yada ekleyeceğin sistem senin filesinde başka bişey ile çakışıyor yada sorunsuz eklemene rağmen build ederken hata alıyorsun yada oyunu açarken pack hatası alıyorsun gibi gibi bu şekilde uzat gider senin en çok takılacağın konuda bu işte kendine uyumlu hale getirmek. Bilgin olacak öyle sorunu çözeceksin yada başka başka fileslerden bakıp örnek alıp ekleme çıkarma yapacaksın. Önemli olan sabırlı olmak

Doğru diyorsun forumda mesela bir sistem gördün ekleyeceksin. Şu kodu arat altına ekle üstüne ekle diyor mesela ve o aratacağın kod senin kod bloklarında yok yada ekleyeceğin sistem senin filesinde başka bişey ile çakışıyor yada sorunsuz eklemene rağmen build ederken hata alıyorsun yada oyunu açarken pack hatası alıyorsun gibi gibi bu şekilde uzat gider senin en çok takılacağın konuda bu işte kendine uyumlu hale getirmek. Bilgin olacak öyle sorunu çözeceksin yada başka başka fileslerden bakıp örnek alıp ekleme çıkarma yapacaksın. Önemli olan sabırlı olmak

Bakacağım videolardan anladığımı sonra uygulayacağım. Bu alt yapı dosyası dedikleri saf metin2 mi oluyor, bilginiz var mı?

Verdigim linkin güncel olmama ihtimali yok onu indirip kurulumuyla başlayın

Verdigim linkin güncel olmama ihtimali yok onu indirip kurulumuyla başlayın

Belirttiğinizi uygulayacaktım fakat benim kullandığım FreeBSD 10.x 64Bit, bu anlatımlarda 9.2 kullanıyor ve ben buna geçiş yapamam. SRC build işleminde gmake all denildiğinde bende patlıyor, düzeltebilir miyim bu sorunu? Yoksa 10.x için farklı src mi bulmak gereklidir?

10.x değil 9.2 kullanın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri