Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

VirtualBox Kurulum Sonrası Hata

DarqAnqeLz

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
18
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba ben 2 gün önce virtualboxtan serverimi kurdum herhangi bir problem olmadı oyunada giriş yapabildim ancak bu sabah baktığımda internet ayarlarında ipv4 adresi sürekli olarak sıfırlanıyordu yani statik ipmde var ancak yazıyorum kaydedıp reboot atıyorum ip silinmiş oluyor reboot atmadanda siliniyor "sysinstall"dan cıktıgımda siliniyor ipv4 alanı. Pek anlatamamış olabilirim yardım edebilicek varsa bana ulaşırsa daha düzgün anlatırım.

Hamachı veya No ıp gibi programlar ile ıp alıp onu kullanabilirsiniz laptop kullanırken benimde başıma geliyordu hamachı programını kurup, programın verdiği ıp adresi ile girince problem düzelmişti.

Zaten su anda sabit ipmiz var.

Wi-fi kullanıyorsanız 192.168.1.x gibi bir ip vermeniz yeter istediği kadar sıfırlansın farketmez kablolu bağlantı da aynı şekilde, ancak tek nokta virtualbox dan ağ ayarlarını düzenlemeniz lazım wifi ile bağlanıyorsan pc nin wifisini seçmelisin kablolu ise etherneti seçmelisin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri