Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

[Arjinik Kimdir?]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arjinik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arjinik Kimdir?
Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerim :) Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.

Son düzenleme:
Arjinik Kimdir?
AD:Emre Gönen

Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Ana Bilim Dalı 2.Sınıf öğrencisiyim.Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerim :) Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.
Tekrardan Hoş Geldin Bana Kalırsa Kimseye Güvenme, Tek Başına Yoluna Devam ET Sırtında Bıçak Yaraları Olmasın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri