- Konular
- 2
- Online süresi
- 1m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arjinik Kimdir?
Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerim
Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.
Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 23
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Emre hoşgeldin, umarım iyi arkadaşlar edinirsin.
- Konular
- 468
- Çözüm
- 271
- Online süresi
- 11mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 8,233
- Altın Konu
- 47
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 326
- MmoLira
- 97,156
- DevLira
- 242
Tekrardan Hoş Geldin Bana Kalırsa Kimseye Güvenme, Tek Başına Yoluna Devam ET Sırtında Bıçak Yaraları OlmasınÇukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Ana Bilim Dalı 2.Sınıf öğrencisiyim.Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerimArjinik Kimdir?
AD:Emre Gönen
Yaş:20Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)