Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Arjinik Kimdir?]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arjinik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Arjinik

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1m 23s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 3 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
26
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arjinik Kimdir?
Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerim :) Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.

Son düzenleme:
Emre hoşgeldin, umarım iyi arkadaşlar edinirsin.

Arjinik Kimdir?
AD:Emre Gönen

Çukurova Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Ana Bilim Dalı 2.Sınıf öğrencisiyim.Bundan 8 sene önce Metin2 ile tanıştım.Uzun zaman süredir oynamıyordum.Tekrardan turkmmo ailesine ve metin2'ye dönme kararı aldım.Hem güzel bir arkadaşlık ortamı kurmak hem de tekrar bir Metin2 PvP projesi ile sahaya dönmeyi planlıyorum.Sosyal medyayı aktif kullanabilecek ve bu alanda kendini geliştirmeyi amaç edinen arkadaşlara ihtiyacım var hepinizle tanışmak ve forumda aktif olmak istiyorum.Ve bölümüm gereği çok güzel dert dinlerim :) Hepinize iyi forumlar ve hepinizden mesajlar bekliyorum insan tanımak benim için çok önemli.
Tekrardan Hoş Geldin Bana Kalırsa Kimseye Güvenme, Tek Başına Yoluna Devam ET Sırtında Bıçak Yaraları Olmasın

Memnun Oldum.

Hoş geldiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri