HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bekliyoruz gelir umarım 

https://forum.turkmmo.com/konu/3737773-razuning-v5-mainline-source-altyapi-files-buglar-fixlendi/better use this theme here is better the bad thing is the design of the login.Bekliyoruz gelir umarım![]()
Azura Files linki içine Directx9 güncellemesinden kaynaklı Nesne Market (Web Arayüzü) Donması ile ilgili bir düzeltme eklenmiştir.
Bir çok Files geliştiricisi Directx9'da paylaştığım düzenleme gibi düzeltmeler yapıyor. Lakin güzel bir görüntü alamıyorlar.
Bundan dolayı da metin2 içinde gerekli olan tarayıcı kodları (CWebBrowser)'ı değiştiriyorlar.
Paylaştığım bu düzeltme ile artık çok uğraşmanıza gerek yok. Akıcı bir şekilde CWebBrowser çalışacaktır.
Not: Sadece Directx9 kullananlar uygulasınlar.
Bir çok Files geliştiricisi Directx9'da paylaştığım düzenleme gibi düzeltmeler yapıyor. Lakin güzel bir görüntü alamıyorlar.
Bundan dolayı da metin2 içinde gerekli olan tarayıcı kodları (CWebBrowser)'ı değiştiriyorlar.
Paylaştığım bu düzeltme ile artık çok uğraşmanıza gerek yok. Akıcı bir şekilde CWebBrowser çalışacaktır.
Not: Sadece Directx9 kullananlar uygulasınlar.

elinize sağlık hocam directx9 güncellemesinde 2 client açınca zeminin bozulması gibi şeyler oluyor mu ve ayrıca C++ bölümünde paylaşacak mısınızAzura Files linki içine Directx9 güncellemesinden kaynaklı Nesne Market (Web Arayüzü) Donması ile ilgili bir düzeltme eklenmiştir.
Not: Sadece Directx9 kullananlar uygulasınlar.![]()
Paylaşmaya gerek yok. çünkü directx9 kullanan files sayısı parmaklarla sayılabilecek kadar az.elinize sağlık hocam directx9 güncellemesinde 2 client açınca zeminin bozulması gibi şeyler oluyor mu ve ayrıca C++ bölümünde paylaşacak mısınız
ve zemin bozulması falan yok.
internette ki anlatımlarla ekleyenlerde bu sorunu görmüştüm. lakin ben kendim araştırarak ve örnek kodlar bularak yaptığımdan bir sıkıntı yaşamadım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)