kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok
Azura Files linki içine Directx9 güncellemesinden kaynaklı Nesne Market (Web Arayüzü) Donması ile ilgili bir düzeltme eklenmiştir.
Bir çok Files geliştiricisi Directx9'da paylaştığım düzenleme gibi düzeltmeler yapıyor. Lakin güzel bir görüntü alamıyorlar.
Bundan dolayı da metin2 içinde gerekli olan tarayıcı kodları (CWebBrowser)'ı değiştiriyorlar.
Paylaştığım bu düzeltme ile artık çok uğraşmanıza gerek yok. Akıcı bir şekilde CWebBrowser çalışacaktır.
Not: Sadece Directx9 kullananlar uygulasınlar. :D

Azura Files linki içine Directx9 güncellemesinden kaynaklı Nesne Market (Web Arayüzü) Donması ile ilgili bir düzeltme eklenmiştir.
Bir çok Files geliştiricisi Directx9'da paylaştığım düzenleme gibi düzeltmeler yapıyor. Lakin güzel bir görüntü alamıyorlar.
Bundan dolayı da metin2 içinde gerekli olan tarayıcı kodları (CWebBrowser)'ı değiştiriyorlar.
Paylaştığım bu düzeltme ile artık çok uğraşmanıza gerek yok. Akıcı bir şekilde CWebBrowser çalışacaktır.
Not: Sadece Directx9 kullananlar uygulasınlar. :D
elinize sağlık hocam directx9 güncellemesinde 2 client açınca zeminin bozulması gibi şeyler oluyor mu ve ayrıca C++ bölümünde paylaşacak mısınız

elinize sağlık hocam directx9 güncellemesinde 2 client açınca zeminin bozulması gibi şeyler oluyor mu ve ayrıca C++ bölümünde paylaşacak mısınız
Paylaşmaya gerek yok. çünkü directx9 kullanan files sayısı parmaklarla sayılabilecek kadar az.
ve zemin bozulması falan yok.
internette ki anlatımlarla ekleyenlerde bu sorunu görmüştüm. lakin ben kendim araştırarak ve örnek kodlar bularak yaptığımdan bir sıkıntı yaşamadım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri