- Konular
- 81
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 116
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 26 Gün
- Başarım Puanı
- 141
- MmoLira
- 5,134
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ben şahsen güncel olmaktan yana olduğum için directx ve granny güncellemelerini sizden isteyenlerlerin arasında yerimi alayımMerhaba, öncelik ile granny versionunu yükseltmeyi düşündüm.
Ama herkes bir işe yaramıyor demiş.
Directx yükseltiyim dedim onada bir işe yaramıyor demişler.
Ne yapsam emin olamadım.
Bende full özellikli bir oyunla görüntüyü karşılaştırdım. ve hiç bir fark görmedim.
O yüzden directx ve granny dosyalarını yükseltmedim.
Eğer istek varsa.
Azura Files 0.0.0.2 Version'u ileride paylaşıcam.
Ve piyasada görebildiğim tüm fixler mevcut olacaktır.
Ayrıca tüm Uyarılar (Warnings) fixlenmiş olacaktır.
"Herkes beni bilir hiç bir zaman uyarı veya hataları gizlemem.
Çünkü oyunda bir sorun olduğunda oradan buluyoruz sebeplerini,
Çoğu files yapımcısı hele ki ücretli satılanlar, gereksiz deyip kapatıyorlar ve oyun açanlar sonradan çok sıkıntı yaşıyor."
Eğer düzgün bir granny ve directx'in işe yarar kanıtları gelirse ve istek varsa,
tabi yükseltirim kolay sonuçta... Ama kafamda bir sürü soru işareti var...
Ha sizden ricam lonca bayrağını bir kontrol edersiniz. bazı fileslerde gözükmüyor denmiş.
Ben kontrol etmedim fileste, Ona göre bir güncelleme yaparım.
Biraz uzun oldu![]()
![]()

zaten sourceleri vs 2019 ve freebsd 12.2 clang12 ye yükseltmiş olmanız sizinde güncel olma konusundaki düşüncelerinizi ortaya koymuş bu çok güzel
Azura Files 0.0.0.2 versiyonunda efsun botları ve bonus tabloları eklenmiş gördüğüm kadarı ile fakat bonus tablosunu istemeyen olacağı gibi artık kadim efsun nesnesi gibi sistemler kullanıldığı için botlara gereksinim kalmadı kalmıyor örneğin ola ki efsun botu isteyende olsa benim önereceğim ve seçeneğim server taraflı olan saniinin botu olurdu çünkü diğerleri bir lag girdiğinde efsunu atlayabiliyorlar ve böyle durumda en azda aynı anda 1 itemi efsun botuna koyabiliyorsunuz.
lafın kısası aslında Azura Files 0.0.0.2 üzerine fixli şekilde paylaşmayı düşündüğünüz server dosyalarında bonus tablosunu devre dışı bırakıp efsun botları yerine kadim efsun nesnesi ve saniinin server taraflı efsun botunu eklerseniz bu daha iyi olabilir bilginize
o dediğiniz bayrak olayını serverı hazır ettiğimde bakarım haber veririm elbette
ve teşekkürediyoruz

- Konular
- 205
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,646
- DevLira
- 3
Merhaba, öncelik ile granny versionunu yükseltmeyi düşündüm.
Ama herkes bir işe yaramıyor demiş.
Directx yükseltiyim dedim onada bir işe yaramıyor demişler.
Ne yapsam emin olamadım.
Bende full özellikli bir oyunla görüntüyü karşılaştırdım. ve hiç bir fark görmedim.
O yüzden directx ve granny dosyalarını yükseltmedim.
Eğer istek varsa.
Azura Files 0.0.0.2 Version'u ileride paylaşıcam.
Ve piyasada görebildiğim tüm fixler mevcut olacaktır.
Ayrıca tüm Uyarılar (Warnings) fixlenmiş olacaktır.
"Herkes beni bilir hiç bir zaman uyarı veya hataları gizlemem.
Çünkü oyunda bir sorun olduğunda oradan buluyoruz sebeplerini,
Çoğu files yapımcısı hele ki ücretli satılanlar, gereksiz deyip kapatıyorlar ve oyun açanlar sonradan çok sıkıntı yaşıyor."
Eğer düzgün bir granny ve directx'in işe yarar kanıtları gelirse ve istek varsa,
tabi yükseltirim kolay sonuçta... Ama kafamda bir sürü soru işareti var...
Ha sizden ricam lonca bayrağını bir kontrol edersiniz. bazı fileslerde gözükmüyor denmiş.
Ben kontrol etmedim fileste, Ona göre bir güncelleme yaparım.
Biraz uzun oldu![]()
![]()
1-Granny sürümü yükseltmenin bize faydası official sunucudan yapılmış unpacklerde işimize yarıyor çünkü alt sürümler o modelleri desteklemiyor. Yükseltmek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
2-Windows Defender dosyalarda trojan ve benzeri virüsler buluyor. Kapatmak istemedim virüs programımı. Derseniz bende bulmuyor belki de güncellik ile ilgili bir durum olabilir b yüzden windows sürümümü atmak istedim. En güncel sürümü kullanıyorum ve virüs tanılamaları da en güncel halinde.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
1-Granny sürümü yükseltmenin bize faydası official sunucudan yapılmış unpacklerde işimize yarıyor çünkü alt sürümler o modelleri desteklemiyor. Yükseltmek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
2-Windows Defender dosyalarda trojan ve benzeri virüsler buluyor. Kapatmak istemedim virüs programımı. Derseniz bende bulmuyor belki de güncellik ile ilgili bir durum olabilir b yüzden windows sürümümü atmak istedim. En güncel sürümü kullanıyorum ve virüs tanılamaları da en güncel halinde.
Ekli dosyayı görüntüle 40183
Server files v2, v3, v4 sürümleri eskiden kalmadır. Hepsi yeni alt yapıdan tekrar hazırlanacaktır.
Yeni Sürümlerde sırasıyla şu özellikler bulunacaktır.
v2 -> warning ve oyun hataları fix
v3 -> Yeni bir kaç sistem eklenerek, örnek Acce, Mount, Pet, Costume Weapon vs gibi official sistemler.
Tüm packlar güncel metin2 packları ile değiştirilecektir. Root packları hariç.
Azura_Proto_Update uygulanacaktır. Metin2'nin en güncel Protolarına uyarlanacaktır.
v4 -> Ekstra sistemler ve oyun düzenlemeleri yapılacaktır.
v5 -> Premium
Çıkarsa tabi 
Dosyalarda virüs mü var?
hemen linki devre dışı bırakacağım o zaman.
Büyük ihtimal yeni build ettiğim lib dosyalarından kaynaklı olabilir.
2 farklı programla taradım. Virüs bulamadım. Virüslü dosyanın ismini yazar mısınız?
Ha bide metin2 şuan granny kaç sürümünü kullanıyor. aynısını yapıyım.

- Konular
- 205
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 3mo 1d
- Reaksiyon Skoru
- 293
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,646
- DevLira
- 3
Server files v2, v3, v4 sürümleri eskiden kalmadır. Hepsi yeni alt yapıdan tekrar hazırlanacaktır.
Yeni Sürümlerde sırasıyla şu özellikler bulunacaktır.
v2 -> warning ve oyun hataları fix
v3 -> Yeni bir kaç sistem eklenerek, örnek Acce, Mount, Pet, Costume Weapon vs gibi official sistemler.
Tüm packlar güncel metin2 packları ile değiştirilecektir. Root packları hariç.
Azura_Proto_Update uygulanacaktır. Metin2'nin en güncel Protolarına uyarlanacaktır.
v4 -> Ekstra sistemler ve oyun düzenlemeleri yapılacaktır.
v5 -> PremiumÇıkarsa tabi
Dosyalarda virüs mü var?
hemen linki devre dışı bırakacağım o zaman.
Büyük ihtimal yeni build ettiğim lib dosyalarından kaynaklı olabilir.
2 farklı programla taradım. Virüs bulamadım. Virüslü dosyanın ismini yazar mısınız?
Ha bide metin2 şuan granny kaç sürümünü kullanıyor. aynısını yapıyım.![]()
Sanırım 2.12.0.2 kullanıyor official ama kaynak dosyaları henüz sızmadığı için 2.11 kaynak kodu olarak kullanabileceğimiz en yüksek sürüm sanırım. 2.11 ile derlenmiş bir clientin içine 2.12 granny lib ini atarsan oyun yine açılıyor bu bilgiyi de vereyim. Virüsün hangi dosyada olduğunun tespitini yapamadım çünkü dosyayı görüntüleyemeden siliyor. arşivden çıkarmaya varmıyor.

- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
Tamam ben linki yeniden upload edeceğim. Temiz halde bunu kaldırıyorumSanırım 2.12.0.2 kullanıyor official ama kaynak dosyaları henüz sızmadığı için 2.11 kaynak kodu olarak kullanabileceğimiz en yüksek sürüm sanırım. 2.11 ile derlenmiş bir clientin içine 2.12 granny lib ini atarsan oyun yine açılıyor bu bilgiyi de vereyim. Virüsün hangi dosyada olduğunun tespitini yapamadım çünkü dosyayı görüntüleyemeden siliyor. arşivden çıkarmaya varmıyor.![]()
Bilen varsa şu devil 1.8 yükseltince lonca ikonları görünmüyor.
Onun çözümünü yazarsa sevinirim.
Veya sorunsuz lonca ikonları görünen bir oyunu da gösterebilirsiniz kontrol ederim onun dosyalarından.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)