bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sanırsam hydra mapı ve slotları zaten ekli benim server filesimde hatta metin2'de ne varsa ekli.
fakat sıkıntı şu sistemleri ekli değil.
ve sistemleri de forumda kimse paylaşmadı.
isteyenler filezillaya iki üç dosya ekleyip düzenleyerek hydra vs maplarını aktif edebilir.
V4 filesimi şimdilik kullanmanız için yükleyeceğim ama çok fazla hata vs var bilginiz olsun.
Bu forumda sanmıyorum senden başka o hataları cozucek bizle
Sanırsam hydra mapı ve slotları zaten ekli benim server filesimde hatta metin2'de ne varsa ekli.
fakat sıkıntı şu sistemleri ekli değil.
ve sistemleri de forumda kimse paylaşmadı.
isteyenler filezillaya iki üç dosya ekleyip düzenleyerek hydra vs maplarını aktif edebilir.
V4 filesimi şimdilik kullanmanız için yükleyeceğim ama çok fazla hata vs var bilginiz olsun.
Bildiğin hataları yazarsan elimden geldiğince cozmeye cozdurmeye calisirim
Birde buyur hydra https://forum.turkmmo.com/konu/3646843-metin2-official-yeni-hydra-canavarlari-ve-petleri/

https://forum.turkmmo.com/konu/3646841-metin2-official-yeni-hydra-maplari/
Eklemek istersen

Son düzenleme:
@lordsas
V4 bekliyorum hocam. Tahmini olarak ne zaman gelir. Sorunlar fixlenip paylaşılirsa daha iyi olur bu arada acele etmenize gerek yok bence.

Zaten erken erişimde paylaşacaktım hatalı halini.
Zamanla hatalarını düzeltip veya hatalı sistemleri hatasız olanlar ile değiştirip paylaşacağım.
Bugün yüklemeyi bitirmeye çalışacağım. Arkadaşlar benim bakmadığım hataları bulabilirler.
Veya çözemediğim hataları çözerlerse sevinirim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)