- Konular
- 123
- Çözüm
- 25
- Online süresi
- 1mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,255
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 8,568
- DevLira
- -19
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konuya biraz ekli çalışan sistemlerle alakalı resim eklersen daha güncel kalabilir
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
1-2 tane resim eklemişsiniz resim ekleyinde görek
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
Files ve pack dosyaları maxmi blackforce 3.6 dan alındığı için aynı filesi azcık aratırsanız resimleri çıkıyor.1-2 tane resim eklemişsiniz resim ekleyinde görek
Diğer türlü ben sadece kendi yaptıklarım ve güncellemelerimden sonra resim koyacağım.
Şuan'da Sorunsuz çalışır durumda uyarısız game ve mysql sourcesini tamamladım.
Client'e yarın bakacağım. Ek Olarak Fix konularınıda yarın incelerim zamanım olursa fix eklemelerini de yaparım.
cumartesi syserr hatalarını gidereceğim.
pazar günü'de packlar da güncellemeler yapmayı düşünüyorum.
Pack Güncellemelerinden sonra Azura Files 0.0.0.2 için görseller gelebilir.(Bir sonra ki hafta sonu yayınlanacaktır.)
Azura Files 0.0.0.1 için herhangi bir görsele ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.(Maxmi&Blackforce 3.6 diye aratınız.)
Eğer Bu konuyla çok uğraşırsam Filesi zamanında yetiştiremeyebilirim.
Buda beni sıkıntıya sokar
1 hidrolik projesi , 2 inşaat projesi ve + tezimle de uğraşmaktayım.
Çok yoğun olduğumdan şuanda Aşırı detaylarla zaman kaybetmek istemiyorum.
Anlayışınız için teşekkürler.
Ek olarak yeni bir açıklama daha yapıyım.
" 5 Temel Files olacaktır. 5 Tane Gelişmiş Files sonrasında çıkarılacaktır. Sonrasında farklı tarzlarda filesler de gelebilir.
Şimdilik yaza kadar 5.Temel Filesim olacak Azura Files 0.0.0.5 versionunu getirmek amacım."
Konuya başka cevap yazmayacağım resim eklemeyecek misin gibi soruları geçin artık.
Sadece hata alan veya sorun bulan arkadaşlara cevap vereceğim Gereksiz sohbetlerle uğraşmak istemiyorum.
Hepinize Kolay Gelsin!
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
bi konu acıyorsan gelen cevaplara tepkilere vb şeylere cevap vermek zorundasın ozaman herseyi bitirip konuyu acsan daha iyi olur.
- Konular
- 127
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 331
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 3,205
- DevLira
- -19
bi konu acıyorsan gelen cevaplara tepkilere vb şeylere cevap vermek zorundasın ozaman herseyi bitirip konuyu acsan daha iyi olur.
Bu gereksiz yorumu arkadaş gördükten sonra moderatorler silebilir sıkıntı yok!
Kardeşim bir daha bu konuya gereksiz yorum atma senin ki tepki değil boş konuşma Ayrıca konu öyle 2-3 fileslik bir konu değil bu konu sürekli güncelleme altında olacak bir konu.
0.0.0.1 numaralı files paylaşıldı.
0.0.0.2 fileside yakında gelecek. bu fileslere kanıt resmi dışında bir resim atmama veya bir belge göstermeme gerek yok.
Zaten files içeriğinde ki her şey tabiri caizse azcık anlayan görür. Konu Aşırı büyük olacağından
İçerikler spoiler içine alarak eklenmektedir. Bu konu altında yaza kadar 5 files paylaşılacak ve devamında da filesler gelmesi muhtemel kısaca 1 konuya gereksiz yere aşırı paylaşım yaparsam bu konu çöp ortamına döner.
Bu Filesler şimdilik geliştiriciler için hazırlanmaktadır. Ve Tarafımca yapılan tüm değişiklikler konuda açıkca görsel ve yazı olarak eklenmektedir.
0.0.0.1 filesine kanıt dışında görsel eklemememin sebebi filesde bir değişiklik yapılmayıp orjinal maxmi 3.6 özelliklerini barındırmakta olduğundandır.ve bu files source geliştirmek isteyenler için buildlik hazırlanmış bir files.
Ben buraya metin2 tr ile bire bir filesde paylaşırdım elimde yapılmış hali var ama paylaşmıyorum.
parça parça size en sağlıklı filesi sunmaya çalışıyorum.
Turkmmo da indirdiğiniz fileslerde sistemler eklenip gecilmiş bir şeyler yapılmış gibi gösterilmiş işe yaramaz files dolu
içlerinde ki en basit hatalar bile düzeltilmemiş vaziyette ben burada düzgün bir şey yapmak istiyorum.
Ve bu adım adım gelecek bir şey 0.0.0.2 filesim 2.adım bir çok fix ve syserr giderilmiş en iyi şekilde kullanabileceğiniz bir files sunmak size 0.0.0.3 filesi ise 3. adım olacak files biraz daha günümüz fileslerine yakınlaştırılacaktır.
0.0.0.4 ise şuanda gördüğünüz forumda ki fileslerle bir seviyede olacak hatta en iyisi olur tahminen.
0.0.0.5 ise işte bu files hiç bir forumda bulamayacaksınız.

Her neyse sonuç da bu forumda benim bildiğim ücretli satılan filesler bile beş para etmez

Şimdi bir daha benim konuma gereksiz yorum atmayın.
Ben sadece bundan böyle hata alan veya yapamayan arkadaşlara cevap vereceğim.
Eğer cevap istiyorsanız özel mesaj denilen yerden yazarsınız konuyu gereksiz yere güncel tutmayın.
Şuan'da konum aşırı önem içeren bir durumda değil 2.files ile beraber biraz önem kazanabilir.
Son gereksiz yorumum buda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)