Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Azura Files 1

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Azura Acil Ulaşırsan Sevinirim

Skype AliYakarTR

Teşekkürler

Güncelleme ne zaman :)

Güncelleme ne zaman :)

Bende iyi millet unuttu beni bir tatil yapayım dedim ama herkes sormaya başladı anlaşılan v0.0.0.3 e bu gece tam manasıyla başlıyorum. Arkadaşlar hayırlısı ile çıkaracağım bir sonra ki hafta sonu. :D

Azura V0.0.0.2 Extra Azura Dark Legend Filesini arkadaşlar çok fazla uğraştığım için vede çok istek olduğu için ücretsiz paylaşmak yerine ücretli olarak satmaya başladım. Tabi Ücretli Filesler kısmında paylaşmadım. İstek olursa kuruyorum yakında ücretsiz onuda paylaşabilirim belki 1 ay sonra :D. Ücret dediğimde 100 TL kurulum ücreti adı altında alıyorum alan biri forumda paylaşsa da sıkıntı olmaz benim için :D Tembelliğin gözü çıksın :D

Her neyse Azura V0.0.0.3 Filesi'ni en yakın zamanda çıkarmaya çalışacağım.
Çünkü bende Azura V0.0.0.4 Filesini istiyorum bir an önce o yüzden işlerimi hızlandıracağım beni ne kadar sık boğaz ederseniz o kadar çok çalışırım :D

Hadi Kolay Gelsin Hepinize!

Bende iyi millet unuttu beni bir tatil yapayım dedim ama herkes sormaya başladı anlaşılan v0.0.0.3 e bu gece tam manasıyla başlıyorum. Arkadaşlar hayırlısı ile çıkaracağım bir sonra ki hafta sonu. :D

Azura V0.0.0.2 Extra Azura Dark Legend Filesini arkadaşlar çok fazla uğraştığım için vede çok istek olduğu için ücretsiz paylaşmak yerine ücretli olarak satmaya başladım. Tabi Ücretli Filesler kısmında paylaşmadım. İstek olursa kuruyorum yakında ücretsiz onuda paylaşabilirim belki 1 ay sonra :D. Ücret dediğimde 100 TL kurulum ücreti adı altında alıyorum alan biri forumda paylaşsa da sıkıntı olmaz benim için :D Tembelliğin gözü çıksın :D

Her neyse Azura V0.0.0.3 Filesi'ni en yakın zamanda çıkarmaya çalışacağım.
Çünkü bende Azura V0.0.0.4 Filesini istiyorum bir an önce o yüzden işlerimi hızlandıracağım beni ne kadar sık boğaz ederseniz o kadar çok çalışırım :D

Hadi Kolay Gelsin Hepinize!
Hadi yap hadi yap :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)