Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Game SRC Açığı (Shutdown & Edit Yapma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

srcden mysql ye çok iş yaptırılırda anca haşat eder parçalarsın dreamfancy nin dedikleri yapılırsa mysql uzaktan erişimi imkansız olur
Ama bunu cmd.cpp le kısıtlamamak gerekir şahsen bir itemi alınca yine oyunu kapata bilen bir kod bloguda yaza bilirsin yada itemi kullanınca yada itemi silince
en kötü core shutdown derken en son çare bunu yaparsın dedim dream fancy ' nin dediklerini yapınca başka birşey kalmıyor geriye hiç bilmeyen birisi gider bu komutu kullanır babında en kötü yine bir itemi alıp frebsd sildirmek adamın yedeklerı yoksa gg yedeklerı olsa bile fbsd hatalı olacak şöyle bi komut rm -rf lib32 yada lib çekse en kötüsü bu olur

Ama bunu cmd.cpp le kısıtlamamak gerekir şahsen bir itemi alınca yine oyunu kapata bilen bir kod bloguda yaza bilirsin yada itemi kullanınca yada itemi silince

olablr bu tür sebeplerlede işte files paylaşılıcaksa srcli paylaşılmalı srcsiz files kullanıpta baykuşluk yapan develere sölemek lazım bunları

srcden mysql ye çok iş yaptırılırda anca haşat eder parçalarsın dreamfancy nin dedikleri yapılırsa mysql uzaktan erişimi imkansız olur
Erişim olsa ne olmasa ne
Amaç burada zarar vermekse gidip set_w ye mysql sildirirler
syserr verdirmez hadi çık işin içinden
bu konunun hala neden açık kaldıgını anlamıyorum

1) Src de açık varsa, bunu filesi alan kişi nereden biliyor ?
2) Biliyorsa, oyun açıktır yaşamıştır çözemiyordur.Zaten bunu yapacak adam oyunun açıldıgı gün değil, en aktif zamanında en çok zarar uğratacak şekilde yapacak.O halde geçmiş olsun
3) Konudaki amaç src ise, adam zaten neyin nerde oldugunu biliyorsa bi zahmet kontrol eder, e bilmıyorsa senın burada cmd yi göstermenin anlamı yok.Gidip bi komutun bloguna işlem yapıcak, açık açık server_gg yazdırmayacak

olablr bu tür sebeplerlede işte files paylaşılıcaksa srcli paylaşılmalı srcsiz files kullanıpta baykuşluk yapan develere sölemek lazım bunları
bi önceki yorum düzenlendi bro
Erişim olsa ne olmasa ne

2) Biliyorsa, oyun açıktır yaşamıştır çözemiyordur.Zaten bunu yapacak adam oyunun açıldıgı gün değil, en aktif zamanında en çok zarar uğratacak şekilde yapacak.O halde geçmiş olsun
3) Konudaki amaç src ise, adam zaten neyin nerde oldugunu biliyorsa bi zahmet kontrol eder, e bilmıyorsa senın burada cmd yi göstermenin anlamı yok.Gidip bi komutun bloguna işlem yapıcak, açık açık server_gg yazdırmayacak
Bende bunu anlatmaya çalısıyorum

Erişim olsa ne olmasa ne

+1
NZGN3L.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri