- Konular
- 483
- Online süresi
- 17h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 2,092
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 308
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 9
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sen src de mysql şifresini belirtilen şekilde değiştirecek kod varken
ne ipfw den bahsediyorsun ki
src den anlamayacak olan kişi, açık varsa her türlü zarar görecek
Dostum ipfw engeli %100 güvenilir bir çözüm çünkü adam navicat şifresini bile değişse yada bilse bile kesinlikle erişim sağlayamayacaktır. Zamanında bu işlerle çok uğraşmıştım ordan biliyorum. Şöyle bir olay mesela 19.156.52.79 ip adresi (SERVER NAVICAT) adresine bağlanmak istiyor ipfw tables'de eğer bu ip adrese izin veriliyorsa bu ip adres navicata erişebilir. Eğer ipfw (ipfirewall) ' da belirttiğiniz ip adresi yer almıyorsa kişi (SERVER NAVICAT) bağlanmaya çalıştığında sanki böyle bir sunucu yokmuş gibi bir durum yaşanacak ve mysql error hataları alacaktır.
Metin2 Sunucu 3306 Portuna erişim izni verilen adresler > Site ip adresi > Benim ip adresim
gibi olmalıdır.
Ben exploit ve backdoor'dan hacklenme olayına bu şekilde çözüm söyleyebildim ilgili arkadaşlara
yani benim tavsiyem bu, sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa bizimle paylaşın.
- Konular
- 128
- Çözüm
- 23
- Online süresi
- 1y 3mo
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 271
- MmoLira
- 161
- DevLira
- 0
İşin içine bu kadar girecek adam bi zahmet kendi srcsini kontrol etsinDostum ipfw engeli %100 güvenilir bir çözüm çünkü adam navicat şifresini bile değişse yada bilse bile kesinlikle erişim sağlayamayacaktır. Zamanında bu işlerle çok uğraşmıştım ordan biliyorum. Şöyle bir olay mesela 19.156.52.79 ip adresi (SERVER NAVICAT) adresine bağlanmak istiyor ipfw tables'de eğer bu ip adrese izin veriliyorsa bu ip adres navicata erişebilir. Eğer ipfw (ipfirewall) ' da belirttiğiniz ip adresi yer almıyorsa kişi (SERVER NAVICAT) bağlanmaya çalıştığında sanki böyle bir sunucu yokmuş gibi bir durum yaşanacak ve mysql error hataları alacaktır.
Ben exploit ve backdoor'dan hacklenme olayına bu şekilde çözüm söyleyebildim ilgili arkadaşlara
yani benim tavsiyem bu, sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa bizimle paylaşın.
Burada çoğu kişi netten bakarak freebsd bile kuramıyor, nasıl bir sunucu alacak ne yapacak bilmıyor
Hadi kurun bana verin parasını vereyim modundalar
Açık olan bir srcyi dışarıdan kurtarmaya gireceği zahmete
İçeriden çözüm zaten bulur
Kendi srcnizi oluşturun, aksi halde iyi bir iş yaptıgınız anda problemler başlayacaktır
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
Hiç metin2_sys_off daha mantıklıananzaocxd ne sjfsfsjfs
Ulan bekir- Katılım
- 13 Haz 2016
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Hiç metin2_sys_off daha mantıklı
Ulan bekir
sw_üf_güm_püff
sayfa 567
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)