Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Game SRC Açığı (Shutdown & Edit Yapma)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dreamfancy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sen src de mysql şifresini belirtilen şekilde değiştirecek kod varken
ne ipfw den bahsediyorsun ki
src den anlamayacak olan kişi, açık varsa her türlü zarar görecek

Dostum ipfw engeli %100 güvenilir bir çözüm çünkü adam navicat şifresini bile değişse yada bilse bile kesinlikle erişim sağlayamayacaktır. Zamanında bu işlerle çok uğraşmıştım ordan biliyorum. Şöyle bir olay mesela 19.156.52.79 ip adresi (SERVER NAVICAT) adresine bağlanmak istiyor ipfw tables'de eğer bu ip adrese izin veriliyorsa bu ip adres navicata erişebilir. Eğer ipfw (ipfirewall) ' da belirttiğiniz ip adresi yer almıyorsa kişi (SERVER NAVICAT) bağlanmaya çalıştığında sanki böyle bir sunucu yokmuş gibi bir durum yaşanacak ve mysql error hataları alacaktır.

Metin2 Sunucu 3306 Portuna erişim izni verilen adresler > Site ip adresi > Benim ip adresim

gibi olmalıdır.

Ben exploit ve backdoor'dan hacklenme olayına bu şekilde çözüm söyleyebildim ilgili arkadaşlara
yani benim tavsiyem bu, sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa bizimle paylaşın.

Dostum ipfw engeli %100 güvenilir bir çözüm çünkü adam navicat şifresini bile değişse yada bilse bile kesinlikle erişim sağlayamayacaktır. Zamanında bu işlerle çok uğraşmıştım ordan biliyorum. Şöyle bir olay mesela 19.156.52.79 ip adresi (SERVER NAVICAT) adresine bağlanmak istiyor ipfw tables'de eğer bu ip adrese izin veriliyorsa bu ip adres navicata erişebilir. Eğer ipfw (ipfirewall) ' da belirttiğiniz ip adresi yer almıyorsa kişi (SERVER NAVICAT) bağlanmaya çalıştığında sanki böyle bir sunucu yokmuş gibi bir durum yaşanacak ve mysql error hataları alacaktır.

Ben exploit ve backdoor'dan hacklenme olayına bu şekilde çözüm söyleyebildim ilgili arkadaşlara
yani benim tavsiyem bu, sizin daha iyi bir tavsiyeniz varsa bizimle paylaşın.
İşin içine bu kadar girecek adam bi zahmet kendi srcsini kontrol etsin
Burada çoğu kişi netten bakarak freebsd bile kuramıyor, nasıl bir sunucu alacak ne yapacak bilmıyor
Hadi kurun bana verin parasını vereyim modundalar
Açık olan bir srcyi dışarıdan kurtarmaya gireceği zahmete
İçeriden çözüm zaten bulur

Kendi srcnizi oluşturun, aksi halde iyi bir iş yaptıgınız anda problemler başlayacaktır

Hiç metin2_sys_off daha mantıklı
;) Ulan bekir

sw_üf_güm_püff
sayfa 567
2JPWOE.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri