Deneyenlerin Ücretli Almadıgını Veya Başka Yerden Temin Etmediğini Nerden Biliyorsunuz ?
Birincisi satın almadığına eminim çünkü türkiyenin piyasa durumu belli euro olmuş 3.5 kusur o parayı verecek yok burada şuan yüksek onlinesi olan server sahipleri bile o parayı verip almıyor. Aksini idda ediyorsa atar kanıtı. Ayrıca site yetkilileri düzenleme geçmişini görebiliyor başka yerden temin etmesine gerek yok

Bu sistem özel olarak ABD ayit bir oyununda vardı oradan sistemi söküp size paylaşmış arkadaşlar gerçekten güzel bir sistem
Diğer konu vegas adlı kişinin sistemini kullanıp piyasada sanki hiç satan yok bazı durumları aşmak gerek evet bu sistem vegas 'ın değil lakin olsa ne olacak neler gördük şu forumda kimler paylaşılması yasak olan konuları açıp paylaşım yaptı
Ben bu foruma kayıt olduğumda sene 2010 'du ama bakıyorum da artık teşekkür etmek yerine herkes niye sen bu paylaşımı yaptın dercesine saçma sapan yorumlar ediliyor artık bir çeki düzen verilmeli bu duruma ya güzel bir düzen sağlanır yada her başlangıcın bir sonu vardır sonu gelmeden gereken neyse yapılmalı
Diğer konu vegas adlı kişinin sistemini kullanıp piyasada sanki hiç satan yok bazı durumları aşmak gerek evet bu sistem vegas 'ın değil lakin olsa ne olacak neler gördük şu forumda kimler paylaşılması yasak olan konuları açıp paylaşım yaptı
Ben bu foruma kayıt olduğumda sene 2010 'du ama bakıyorum da artık teşekkür etmek yerine herkes niye sen bu paylaşımı yaptın dercesine saçma sapan yorumlar ediliyor artık bir çeki düzen verilmeli bu duruma ya güzel bir düzen sağlanır yada her başlangıcın bir sonu vardır sonu gelmeden gereken neyse yapılmalı
+1Bu sistem özel olarak ABD ayit bir oyununda vardı oradan sistemi söküp size paylaşmış arkadaşlar gerçekten güzel bir sistem
Konu İçin Teşekkürler.
Elin gevuru başka forumda sistemi sattığı için burada kapatılması dev saçmalık item yansıtma sistemi metin2 devde paylasildiktan 7 ay sonra bu foruma düştü 

bende bunu anlatmaya çalışıyoruzElin gevuru başka forumda sistemi sattığı için burada kapatılması dev saçmalık item yansıtma sistemi metin2 devde paylasildiktan 7 ay sonra bu foruma düştü![]()
burda warez edilemez diye kapatılıyor ama zaten site yetkilileri düzenleme geçmişini görüyor sonra alıyor ordan kendi kullanıyor. bunu bilmemek için saf olmak gerek 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)