eğer engelleme yok ise yapılabilir bakmadım tam olarak kodlaraBazı maplerde engelleme varmı
işte kanıt. satışta olan sistemlerin konusunu kapatıp kimse almasın diyorsunuz ama moderatörler kendilerine alıp kullanıyor. ben demiyorum kendisi diyor. @CrazyAlkanHmm o halde konu için teşekkürler. Evet kodlara baktım vegasın ki değil, resimden dolayı yanıldım kusuruma bakma yönetim üyeleride yanılabilir bilgine.
Kodlar İncelenmiştir Konudaki Kodlar İle Vegasın Kodları Birbirinden Bagımsız Şekildedir O Yüzden Herhangi Bir Müdahelede Bulunamamaktayız.işte kanıt. satışta olan sistemlerin konusunu kapatıp kimse almasın diyorsunuz ama moderatörler kendilerine alıp kullanıyor. ben demiyorum kendisi diyor. @CrazyAlkan
Ben mod değilim dostum ve ben öyle bir şey söylemedim o nerden çıktıişte kanıt. satışta olan sistemlerin konusunu kapatıp kimse almasın diyorsunuz ama moderatörler kendilerine alıp kullanıyor. ben demiyorum kendisi diyor. @CrazyAlkan

Ben mod değilim dostum ve ben öyle bir şey söylemedim o nerden çıktı![]()
siz olayı anlamadınız sanırım. satışta olan sistemleri birileri warez edip paylaşınca, satışta olan birşeyi paylaşamazsınız diyip konuyu kapatıyorsunuz ama "" kendiniz indirip kullanıyorsunuz"" vegasın kodlarını inceledim ne demek ? konuyu kapatıp kendinize indirmişsiniz, yoksa nerden inceleyeceksiniz ?

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)