Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Metin2SunucuBilisim.com .Sikayet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ıTEOREMı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba, 20 30 lira deyip geçmeyin. Ne kadar çok şikayet ederseniz o kadar piyasa böyle dolandırıcılardan kurtulmuş olur. Mutlaka bimer'e ve savcılığa suç duyurusunda bulunun.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Bir süre önce aynı durum benim başıma gelmişti.Bu firmada hasan adında bir şahıs tek başına herhangi bir vergi dahi vermeden kendisini firma gibi gösterip kişileri dolandırıyor.Dolandırıldığımı anladığımda bu şahsı cep telefonumdan aradım ve memnun kalmadıgımı para iade garantisi verdiğiniz için paramı iade etmelerini söyledim.Bununla birlikte bana kullanıcı adımı veya e-postamı sordu bende ona tüm konuşmaların sözleşmenin ve çıktısını aldığımı söyledim kullanıcı adımı söyledim ve tehdit kar bi dille 'seninle uğraşırım seni bulurum peşini bırakmam ' tarzı şeyler söyledi . Bunun üzerine elimdeki cıktılarla savcılıga gittim Savcı bey ifademi kanıtları makbuzun bir fotokopisini aldı kamu davası açıldı.Fakat ne hikmetse kişi tüm bu suçlamalardan bir şekilde aklandı.Anlayacağın savcılığa giderek sende başvurabilirsin umarım sonucu iyi olur ve bu kansız piyasadan silinir. Teşekkürler iyi forumlar

Metin2bilisim in yeni sitesi galiba

Bu işleri Adam akıllı Yapabilen Bir Firma Yok Herhalde :)

Bu işleri Adam akıllı Yapabilen Bir Firma Yok Herhalde :)

Düzgün sunucu teslim etseler bile filesleri veya panelleri çöp oluyor çoğu firma da bunu kabul etmiyor herhangi bir sorumluluk almıyor. En iyisi sağlam bir vds veya dedicated alıp kendin kurulum yapmak.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri