- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 600
- DevLira
- 30
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikle Hepinize Merhaba Değerli Turkmmo Forum Kullanıcıları 2 Gün Önce Yaşadığım Olayı Sizlerle Paylaşmak İstiyorum, Metin2SunucuBilisim.com Firmasından 1 Aylık Sunucu Satın Aldım Her Şey Faturalı Ve Usulüne Uygun Şekilde Gerçekleştirildi Fakat 3 Gün Önce Sunucuya Giriş Yapmak İçin Putty'i Açtığımda Farklı Bir Oyun Adıyla Karşılaştım BKZ:
Sonrasında Sorunumu Ticket Yoluyla İlettiğimde Firmayı Şikayet Edeceğimi Ve Bu Durumu Yanlarına Bırakmayacağımı Söyledim :
Sonrasında Hesabımı Kapattılar Bu Sahtekarlarla Ticaret Yapmayınız Böyle Firmaların İnternet Ortamlarında Bile Barınamamaları Gerekiyor:
Hesabın Yukarıda bulunan E-posta adresine kayıtlı olduğuna dair Mail Kayıtları.
Firmayı Nereye Şikayet Edebilirim Ve Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Bana Ulaşabilirse Çok Memnun Olurum Biz Yandık Başkaları da Uğraşmasın Böyle Sahtekar Dolandırıcı Firmaları Barındırmayalım.
Sonrasında Sorunumu Ticket Yoluyla İlettiğimde Firmayı Şikayet Edeceğimi Ve Bu Durumu Yanlarına Bırakmayacağımı Söyledim :
Sonrasında Hesabımı Kapattılar Bu Sahtekarlarla Ticaret Yapmayınız Böyle Firmaların İnternet Ortamlarında Bile Barınamamaları Gerekiyor:
Hesabın Yukarıda bulunan E-posta adresine kayıtlı olduğuna dair Mail Kayıtları.
Firmayı Nereye Şikayet Edebilirim Ve Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Bana Ulaşabilirse Çok Memnun Olurum Biz Yandık Başkaları da Uğraşmasın Böyle Sahtekar Dolandırıcı Firmaları Barındırmayalım.
- Konular
- 84
- Çözüm
- 16
- Online süresi
- 5d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 273
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 187
- MmoLira
- 600
- DevLira
- 30
günceldir
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Konu onaylandi. hakkinizi yasal yollarla arayabilirsiniz
- Konular
- 61
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 16h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 28
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 394
- DevLira
- 3
hocam en alamaman gereken yerden almışsın aleni dolandırıcı onlar geçmiş olsun haklarında bildiğim kadarıyla bayağı bi dava var sende eklersen belki belirli bi sayıdan sonra savcılık birşeyler yapmak ister artık...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)