2.11 in kendi kodları var onları eklemen gerekiyor onlarda ne yazıkki warez olmadı satın alman gerekicekforumdaki granny 2.4 den 2.9 çevirme konusunu source uyguladım sonra 2.11.1i uyguladım 2.9 yaparsam fark olur mu ?
Kısaca özet geçer misin2.11 in kendi kodları var onları eklemen gerekiyor onlarda ne yazıkki warez olmadı satın alman gerekicek
şimdi bu konudakilerin hangilerini yapalım ?konudakilerin 2.11 le yakından uzaktan alakası yok arkadaş dipnot yazmış ben onu bilgilendirdim directx9 geçebilirsin ama oyuna yeni bi interface eklediysen illumina gibi bozulmalar olabilirKısaca özet geçer misinşimdi bu konudakilerin hangilerini yapalım ?
Boost /DevIL /Crypto/LZO/JPEGkonudakilerin 2.11 le yakından uzaktan alakası yok arkadaş dipnot yazmış ben onu bilgilendirdim directx9 geçebilirsin ama oyuna yeni bi interface eklediysen illumina gibi bozulmalar olabilir
Bunları yapmamızın sakıncası var mı peki ve yaparsak ne işe yarar ? Performans ve oyuna giriş hız performansı artırmak için neler yapılabilir ?
onları denemedimBoost /DevIL /Crypto/LZO/JPEG
Bunları yapmamızın sakıncası var mı peki ve yaparsak ne işe yarar ? Performans ve oyuna giriş hız performansı artırmak için neler yapılabilir ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)