Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

■Experinced GameMaster and Graphic Designer ■

Sizce yeterli miyim ?

• Evet

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Özelden yazdım

özelden numaranızı atarsanız ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz

pch44.png

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle hepinize selamlar.Siz değerli TURKMMO Ailesiyle geçirdiğim 7.Yılım olduğunu öğrendim az önce e-posta kontrol ederken.Bende buna istinaden tekrar aranızda aktif olarak görev yapmaya devam etmek istedim. :)
İlk olarak kendimi tanıtayım ;

Bendeniz Melih Kaan Batıbay,18 yaşındayım,Isparta'da yaşıyorum.
Son sınıf lise öğrencisiyim.Açıktan okuduğum için okul derdim yok.Bu da bol bol boş vaktim olmasına vesile oluyor.
Boş zamanlarımda müzik yapmakla ve bilgisayar ile ilgilenirim
(Dolu olduğum zamanlarda zaten bilgisayar başında bulunmaktayım :))

İletişim : melkabats3@gmail.com yahut direkt olarak TurkMMO üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz :)

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Şu zamana kadar gerçekten sayamayacağım kadar Private Server kurup,teknik olarak düzenlemişliğim var.Lâkin elle tutulur bir referansım bulunmamakta.Bilgilerimi sizlere sunmam gerekirse bunlar ;

- (Sunucu'yu oluşturmakta kullanılan program)
(Server'inize ve Site'nize dosya transferi yapmakla mesûl olan program.[Çok detaylı görevleri bulunan bir program aslında bu özet hali.])
(Server'a lazım olmayan, sadece bazı kodları direk script haline oluşturup sunucu tarafından sizlere verilen bir kısayolla kod aktifleştirme programı.)
-Navicat-(Yada yalnız SqL Kodlama.Oyununuzun veritabanını barındıran uygulama.)
-Html ve php kodlama.(Bunu az çok biliyorsunuzdur sanırım :))
*Programlara ihtiyacı olan var ise üzerine tıklayıp indirme linklerine ulaşabilirler.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Öte yandan Grafik konusuna da değinmek isterim elbette.

Küçüklüğümden beri az çok Adobe Photoshop ile uğraşmaktayım (Gerçek anlamda uğraşmaktayım hala bazı özelliklerini çözebilmiş değilim programın.:))

Oyunlara dair pek bir çalışmam yok açıkçası,genel ilgi odağım kendi fotoğraflarımı düzenlemek olmuştur.(Buz efektli el görünümü,kelebek etkisi,brushing vs.)

Bugün 1-2 tane brush çalışması yaptım sizlere örnek teşkil edebilmesi için :)

İletişim : melkabats3@gmail.com yahut direkt olarak TurkMMO üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz :)

1.Örneğim
cNzkY7

2.Örneğim
bHi16S

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■​
Sunucumuza GM + RGM aranmaktadır. Discord: Mail: demirelmedya@gmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri