- Konular
- 17
- Online süresi
- 9h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Özelden yazdım
- Konular
- 3
- Online süresi
- 7h 27m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
özelden numaranızı atarsanız ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz
- Konular
- 17
- Online süresi
- 9h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 17
- Online süresi
- 9h 28m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 58
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 20
- DevLira
- 0
Sunucumuza GM + RGM aranmaktadır. Discord:![]()
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize selamlar.Siz değerli TURKMMO Ailesiyle geçirdiğim 7.Yılım olduğunu öğrendim az önce e-posta kontrol ederken.Bende buna istinaden tekrar aranızda aktif olarak görev yapmaya devam etmek istedim.
İlk olarak kendimi tanıtayım ;
Bendeniz Melih Kaan Batıbay,18 yaşındayım,Isparta'da yaşıyorum.
Son sınıf lise öğrencisiyim.Açıktan okuduğum için okul derdim yok.Bu da bol bol boş vaktim olmasına vesile oluyor.
Boş zamanlarımda müzik yapmakla ve bilgisayar ile ilgilenirim (Dolu olduğum zamanlarda zaten bilgisayar başında bulunmaktayım)
İletişim : melkabats3@gmail.com yahut direkt olarak TurkMMO üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Şu zamana kadar gerçekten sayamayacağım kadar Private Server kurup,teknik olarak düzenlemişliğim var.Lâkin elle tutulur bir referansım bulunmamakta.Bilgilerimi sizlere sunmam gerekirse bunlar ;
-Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Sunucu'yu oluşturmakta kullanılan program)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Server'inize ve Site'nize dosya transferi yapmakla mesûl olan program.[Çok detaylı görevleri bulunan bir program aslında bu özet hali.])
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.(Server'a lazım olmayan, sadece bazı kodları direk script haline oluşturup sunucu tarafından sizlere verilen bir kısayolla kod aktifleştirme programı.)
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.-Navicat-(Yada yalnız SqL Kodlama.Oyununuzun veritabanını barındıran uygulama.)
-Html ve php kodlama.(Bunu az çok biliyorsunuzdur sanırım)
*Programlara ihtiyacı olan var ise üzerine tıklayıp indirme linklerine ulaşabilirler.
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Öte yandan Grafik konusuna da değinmek isterim elbette.
Küçüklüğümden beri az çok Adobe Photoshop ile uğraşmaktayım (Gerçek anlamda uğraşmaktayım hala bazı özelliklerini çözebilmiş değilim programın.)
Oyunlara dair pek bir çalışmam yok açıkçası,genel ilgi odağım kendi fotoğraflarımı düzenlemek olmuştur.(Buz efektli el görünümü,kelebek etkisi,brushing vs.)
Bugün 1-2 tane brush çalışması yaptım sizlere örnek teşkil edebilmesi için
İletişim : melkabats3@gmail.com yahut direkt olarak TurkMMO üzerinden benimle irtibata geçebilirsiniz
1.Örneğim
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2.Örneğim
![]()
■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
Mail: demirelmedya@gmail.comŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)