Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Dazyshield | Metin2 PServer Hack

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

fotoğraftaki serverde denedim 10 saniyede bir atıyor

Herhangi bir sorun yok, düzgün kurulum yap ve kullan. Ayrıca serverda da oyun giriş atma sorunları vs var onlara dikkat et.

Server güncellenmiş de hile ondan çalışmıyormuş gibi "@lalaker1" yazman çok mantıklı, başka konu olsa böyle yazmaz "sayın" modumuz.

Herhangi bir sorun yok, düzgün kurulum yap ve kullan. Ayrıca serverda da oyun giriş atma sorunları vs var onlara dikkat et.

Server güncellenmiş de hile ondan çalışmıyormuş gibi "@lalaker1" yazman çok mantıklı, başka konu olsa böyle yazmaz "sayın" modumuz.
güncelenip güncellenmemesi beni ilgilendirmez üyeler hata alıyor bende etiketledim seni cavap vermen için üyelere konuyu kişileştirmen beni güldürdü saolsın :):rolleyes:

@lalaker1 başka serverde denedim wall hack lazımdı o serverde wallhack çalışıyor teşekürler uzun yıllardır bi bildiğim sen vardın piyasada tekrar dönmen güzel başarılarının devamını dilerim kolay gelsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri