B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

fotoğraftaki serverde denedim 10 saniyede bir atıyor

Herhangi bir sorun yok, düzgün kurulum yap ve kullan. Ayrıca serverda da oyun giriş atma sorunları vs var onlara dikkat et.

Server güncellenmiş de hile ondan çalışmıyormuş gibi "@lalaker1" yazman çok mantıklı, başka konu olsa böyle yazmaz "sayın" modumuz.

Herhangi bir sorun yok, düzgün kurulum yap ve kullan. Ayrıca serverda da oyun giriş atma sorunları vs var onlara dikkat et.

Server güncellenmiş de hile ondan çalışmıyormuş gibi "@lalaker1" yazman çok mantıklı, başka konu olsa böyle yazmaz "sayın" modumuz.
güncelenip güncellenmemesi beni ilgilendirmez üyeler hata alıyor bende etiketledim seni cavap vermen için üyelere konuyu kişileştirmen beni güldürdü saolsın :):rolleyes:

güncelenip güncellenmemesi beni ilgilendirmez üyeler hata alıyor bende etiketledim seni cavap vermen için üyelere konuyu kişileştirmen beni güldürdü saolsın :):rolleyes:

Haha, gerçekten çok gerçekçiydi konudaki yorumlara ve yorumlarına bakınca.

@lalaker1 başka serverde denedim wall hack lazımdı o serverde wallhack çalışıyor teşekürler uzun yıllardır bi bildiğim sen vardın piyasada tekrar dönmen güzel başarılarının devamını dilerim kolay gelsin

Herhangi bir sorun yok her serverda denendi. Atma problemi falan da yok. Düzgün kurulum yapın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri