sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bana maasimi verin dazyi gececek anlik guncellemeli hile yapim.

Adamlar pc nin basinda yatip kalktiklari icin tum bypasslar max 6 saatte fixleniyor

Hocam ama benim dediğim olay farklı adam ne diyor baksana. Sen m2bob açabilirsin ama içindeki zararlı şeyleri kullanamazsın. Ben koruma neden alıyorum ? Açılmaması için alıyorum içindeki zararlı şeylerden banane. Ben koruma alıyorsam o hile açılmayacak. Tamam hile yapılır açılır ama 3 aydır engellenmez mi. En ufakta lalakerin çalışma yaptığı var mı yok. Hatta ben lalaker kullandığım zamanlar oyunda hile kullanan bazı kişilere hileyi sorduğumda lalaker diyenler bile vardı. Düşünene korumayı bu adamdan alıyorum hileyi dağıtan adam bu saten. EE niye koruma alıyorum ben o zaman. Gider dazy alırım senin dediğin gibi 6 saat içinde fixlenir yeni hile gelmesi zaten biraz zaman alıyor çoğuda uğraşmıyor. Onun için en iyisi dazy diyorum.

Yeni üyesinden yöneticisine herkes her şeyi biliyor hile/antihile konusunda. Güzel...

5 dk içinde fixledi zaten server sahiplerinin ona dönmesi dll alıp güncellemeleri zaman alıyor yine ne işsizlik yapıp ne turan tiktiği buldun :D
Meslek gereği sende güvenlik görevlisi ol 12 saat yapacak iş ara anlarsın yekta ne diyim vakit geçirecek şey arıyoz varsa önerin onu yapalım ki saten bypassın güncellenmesine gerek yoktu miss gibi çalışıyodu yöntem

Yeni üyesinden yöneticisine herkes her şeyi biliyor hile/antihile konusunda. Güzel...
Bak hidayet iyi güzel de bu oto bot kontrolü abarttın çok şükür gözlerimde bozukluk yok ben bile şeçemiyorum bazen yazanları

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri