C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

5 dkda engelleniyorsa ve herkese vermesi varsa, hilede 5dk güncellenip kimseye vermesi yok ise hangisi daha mantıklı geldi.

haklısın başkan senin koruma daha iyi :):rolleyes:

Lalakerin koruması daha mı iyi :) Dalga geçmek için yazdın sanırım :) Bu adamda koruma denen bişi yok ki bütün hileler açılıyor gelmiş burda dazy ile uğraşıyor. Kendi korumasını geliştirmesi gerekirken boş boş işler yapıyor.

haklısın başkan senin koruma daha iyi :):rolleyes:
Lalakerin koruması daha mı iyi :) Dalga geçmek için yazdın sanırım :) Bu adamda koruma denen bişi yok ki bütün hileler açılıyor gelmiş burda dazy ile uğraşıyor. Kendi korumasını geliştirmesi gerekirken boş boş işler yapıyor.

Konuya boş yorumlar atmak için hesap açanlar, boş boş konuşanlar.
Olmayan rekabeti yönlendirmeye çalışanlar...

brain-png-brain-icon-png-image-2536-942.png

Konuya boş yorumlar atmak için hesap açanlar, boş boş konuşanlar.
Olmayan rekabeti yönlendirmeye çalışanlar...

brain-png-brain-icon-png-image-2536-942.png
Diğer kişiyi bilmiyorum yalnız boş yorum yapmaktan kastın senin korumanı kullanırken m2bob muydu tam hatırlamıyorum çalışıyor hocam takır takır millet kullanıyor bunu engelleyemezmiyiz diye yazdığımda cevap vermeyen kişisin dostum. Kanıtta atabilirim 2-3 aydır cevap yok :) Gerçi cevap vermen birşeyi değiştirmez artık dazy kullanıyoruz. Birde yorum değilde evet benim sana skypeden yazmam boş oluyor haklısın çünki koruman dandik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri