- Konular
- 163
- Online süresi
- 6h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 531
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 319
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Diğer kişiyi bilmiyorum yalnız boş yorum yapmaktan kastın senin korumanı kullanırken m2bob muydu tam hatırlamıyorum çalışıyor hocam takır takır millet kullanıyor bunu engelleyemezmiyiz diye yazdığımda cevap vermeyen kişisin dostum. Kanıtta atabilirim 2-3 aydır cevap yokGerçi cevap vermen birşeyi değiştirmez artık dazy kullanıyoruz. Birde yorum değilde evet benim sana skypeden yazmam boş oluyor haklısın çünki koruman dandik.
Evet, o yüzden herkes dazy kullanıyor, svside kullanmıyor.
Svside sunucu tabanlı bir koruma, hilelerin işlevlerini engeller.
Sen m2bob açabilirsin ama içindeki zararlı şeyleri kullanamazsın, işlevi yoktur veya atar. Herhangi bir bot kullanımı ise direkt olarak tespit edilemez çünkü oyuncularla aynı işlemleri yaparlar o yüzden bot kontrol sistemi bot kullanımını engeller ve başka bir yolu yoktur.
Hiçbir şey bilmeden boş boş konuşmak. Tek yaptığınız bu.
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 147
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Kimsenin korumasina herkes karisamaz
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Once su bolumdeki svsde hilelerini bir fixleyip gelirmisin lutfen tabi fixleyebilirsen ondan sonra ev adresimi vericem sana gel beni nikahina al5 dkda engelleniyorsa ve herkese vermesi varsa, hilede 5dk güncellenip kimseye vermesi yok ise hangisi daha
- Konular
- 14
- Online süresi
- 15h 49m
- Reaksiyon Skoru
- 115
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 109
- DevLira
- 0
Bak yaptığın tek şey atarlanmak boş kelimesi yuva yapmış ağzına bunu neden bana skypeden yazmadın. Cevap vermemen ücreti yatırmadan önce alım sırasında sorsam canım cicim diyen adamsın. Şimdi buraya yazmak için yazma canım cicim demem kimseye falan diye. Ne konuda böyle konuştuğumu sen anlarsın zeka fışkırır sendenEvet, o yüzden herkes dazy kullanıyor, svside kullanmıyor.
Svside sunucu tabanlı bir koruma, hilelerin işlevlerini engeller.
Sen m2bob açabilirsin ama içindeki zararlı şeyleri kullanamazsın, işlevi yoktur veya atar. Herhangi bir bot kullanımı ise direkt olarak tespit edilemez çünkü oyuncularla aynı işlemleri yaparlar o yüzden bot kontrol sistemi bot kullanımını engeller ve başka bir yolu yoktur.
Hiçbir şey bilmeden boş boş konuşmak. Tek yaptığınız bu.
''Evet, o yüzden herkes dazy kullanıyor, svside kullanmıyor.''
Dediğinede %100 katılıyorum. Hadi sana iyi hile yapmalar. Dazy geri döndü müşterisi artmaya başladı diye sanırım bu çabalar ama boşa
Benim demek istediğim konuyu farklı yerlere çekiyorsun devamlı. Benim konuda belirtmek istediğim açık ve net. Ama direk seni eleştirme yerlerini alıyorsun ele. Dediğim şu : Böyle şeylerle uğraşıcana korumanı geliştirsene diyorum. Bu dediğim, ezberlediğin kelime olan BOŞ kelimesi oluyorsa ne diyim sana. Şimdi bu yazdığım yeride kaale alma sana saldırıyor gibi ANLADIĞIN yerleri kaale al tamam mı
- Konular
- 3,472
- Çözüm
- 33
- Reaksiyon Skoru
- 3,203
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 390
- MmoLira
- -468
- DevLira
- 0
Bak yaptığın tek şey atarlanmak boş kelimesi yuva yapmış ağzına bunu neden bana skypeden yazmadın. Cevap vermemen ücreti yatırmadan önce alım sırasında sorsam canım cicim diyen adamsın. Şimdi buraya yazmak için yazma canım cicim demem kimseye falan diye. Ne konuda böyle konuştuğumu sen anlarsın zeka fışkırır senden
''Evet, o yüzden herkes dazy kullanıyor, svside kullanmıyor.''
Dediğinede %100 katılıyorum. Hadi sana iyi hile yapmalar. Dazy geri döndü müşterisi artmaya başladı diye sanırım bu çabalar ama boşaÇÜNKÜ EN İYİ SHİELD DAZY SHİELD.
Benim demek istediğim konuyu farklı yerlere çekiyorsun devamlı. Benim konuda belirtmek istediğim açık ve net. Ama direk seni eleştirme yerlerini alıyorsun ele. Dediğim şu : Böyle şeylerle uğraşıcana korumanı geliştirsene diyorum. Bu dediğim, ezberlediğin kelime olan BOŞ kelimesi oluyorsa ne diyim sana. Şimdi bu yazdığım yeride kaale alma sana saldırıyor gibi ANLADIĞIN yerleri kaale al tamam mıHadi iyi forumlar hileci lalaker.
Bana maasimi verin dazyi gececek anlik guncellemeli hile yapim.
Adamlar pc nin basinda yatip kalktiklari icin tum bypasslar max 6 saatte fixleniyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)