Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Xtea Key Generator

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulubey4242
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım aslında bu anlatımı konuyu açan kişinin yapması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum ama neyse artık.
Hocam sistemi yaptım ama oyun bu hale geldi giriş işleminden sonrada oyun komple kapanıyor bu hatalar var acaba nerede yanlış yaptım.root uis ve locale dosyalarını kapattım
D9_xJ_FPRqudneMRxO5aBA.png

Ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım aslında bu anlatımı konuyu açan kişinin yapması daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum ama neyse artık.
anlatım için teşekkürler ama konu sahibinin vakti olmayabilir müsait olmayabilir insanlık hali yargılamadan önce biraz empati yapabilirsiniz konuya ekliyorum anlatımı

anlatım için teşekkürler ama konu sahibinin vakti olmayabilir müsait olmayabilir insanlık hali yargılamadan önce biraz empati yapabilirsiniz konuya ekliyorum anlatımı
1.si ben zaten kimseyi yargılamadım.
2.si konu sahibi konuyu açarken vakti var ama 3-5 resimlik bir anlatım yapmak için vakti yoksa bence konuyu hiç açmasın daha iyi. Bilmeyenler nasıl yapıcak? Zaten bu konu ile ilgili hiçbir yerde detaylı bir anlatım yok.

Hocam sistemi yaptım ama oyun bu hale geldi giriş işleminden sonrada oyun komple kapanıyor bu hatalar var acaba nerede yanlış yaptım.root uis ve locale dosyalarını kapattım
D9_xJ_FPRqudneMRxO5aBA.png
Tüm packları kapat.

Çalışmıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri