Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yeni başlıyan birisi için bence kendimi geliştirme yönünde çok güzel adım attığımı düşünüyorum. ve arayüzüm Gayet Güzel gibi görünüyorKeşke hilenin arayüzü gibi kodları da güzel olsa da yardımcı olabilsek![]()

Yeni başlıyan birisi için bence kendimi geliştirme yönünde çok güzel adım attığımı düşünüyorum.
Bana göre tek yaptığın kopyala yapıştır yapıp kodların çalışmasını beklemek.
Kodlarımda Bir Tane Kopyala Yapıştır olmadığına emin olabilirsin, memory kısmı hariç(RPM,WPM)hariç. böyle kodu görmeden birşey söylememelisin.Bana göre tek yaptığın kopyala yapıştır yapıp kodların çalışmasını beklemek.
Kodlarımda Bir Tane Kopyala Yapıştır olmadığına emin olabilirsin, memory kısmı hariç(RPM,WPM)hariç. böyle kodu görmeden birşey söylememelisin.
PHP:for (int i = 0; i < 150; i++) { try { if ((mobtyp == 6) && (mobx != 0 && moby != 0)) { return Mem.ReadStringAscii(Mem.CokluOkuma(MobPointer, 2, 0x4 * i, 0x10), 20); } } catch (Exception) { return "Boş !"; } }
//return Mem.ReadStringAscii(Mem.CokluOkuma(MobPointer, 2, 0x4 * i, 0x10), 20);
Bunu saymazsak evet kesinlikle kopyala yapıştır yok

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)