Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
yanlış biliyorsun, her dille yapılır.c#'da yapamazsın die biliyorum ama
arkadaşı körlememek lazım tecrübe edinmek daha önemli, ilerde daha iyi hile çıkartmak için.bişey yapmamısn ki oyuncu sayısını harita üzerinden belirlemek kaç kişi olduğunu sayabilmek ne işlerine yarıyacakki biraz daha geliştirip dedektör veya daha ilerisi WaitDamage yapsaydın keşke böyle pek bi işlerine yarıyacağını sanmıyorum
Aslında name hariç herşeyi yaptım Senin sayendeoyuncuları map üzerinde haritaya bile çizdirdim ama tek sorun name'ler
![]()
76level çarda hile kullanılmaz sen ver bana o çarı git 1level çarda aç hileyi bende 76leveli satayım
76level çarda hile kullanılmaz sen ver bana o çarı git 1level çarda aç hileyi bende 76leveli satayım

76 Levelle Hile kullanmıyorum sadece denemek için dolanıyorum mapta 
bişey yapmamısn ki oyuncu sayısını harita üzerinden belirlemek kaç kişi olduğunu sayabilmek ne işlerine yarıyacakki biraz daha geliştirip dedektör veya daha ilerisi WaitDamage yapsaydın keşke böyle pek bi işlerine yarıyacağını sanmıyorum
1.Map Şuanki Haliyle tüm Mobları Bosları Metinleri Ayır Renkte Gösteriyor, ve Playerleri.
2.Detectör Konusu Zaten içerisinde mevcut yaptım, metin geldiğinde isteğe göre beni bilgilendiriyor. Şuanlık Saldır Fonksiyonları Yok.
3. WaitDamageyi kullanmak biraz karışık geldi oyüzden şuanlık genel şeyleri yapıyorum ve AutoKasılma üzerinde çalışıyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)