mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

C# MobPointer GetNameByVID Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mchtblk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

c#'da yapamazsın die biliyorum ama
yanlış biliyorsun, her dille yapılır.
bişey yapmamısn ki oyuncu sayısını harita üzerinden belirlemek kaç kişi olduğunu sayabilmek ne işlerine yarıyacakki biraz daha geliştirip dedektör veya daha ilerisi WaitDamage yapsaydın keşke böyle pek bi işlerine yarıyacağını sanmıyorum
arkadaşı körlememek lazım tecrübe edinmek daha önemli, ilerde daha iyi hile çıkartmak için.

Aslında name hariç herşeyi yaptım Senin sayende :) oyuncuları map üzerinde haritaya bile çizdirdim ama tek sorun name'ler

R1bAIuTIRzi6tBLU6jto8g.png

76level çarda hile kullanılmaz sen ver bana o çarı git 1level çarda aç hileyi bende 76leveli satayım

bişey yapmamısn ki oyuncu sayısını harita üzerinden belirlemek kaç kişi olduğunu sayabilmek ne işlerine yarıyacakki biraz daha geliştirip dedektör veya daha ilerisi WaitDamage yapsaydın keşke böyle pek bi işlerine yarıyacağını sanmıyorum

1.Map Şuanki Haliyle tüm Mobları Bosları Metinleri Ayır Renkte Gösteriyor, ve Playerleri.
2.Detectör Konusu Zaten içerisinde mevcut yaptım, metin geldiğinde isteğe göre beni bilgilendiriyor. Şuanlık Saldır Fonksiyonları Yok.
3. WaitDamageyi kullanmak biraz karışık geldi oyüzden şuanlık genel şeyleri yapıyorum ve AutoKasılma üzerinde çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri