Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Shared object has no run-time symbol table çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy-Kirici44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

MaviAy-Kirici44

Level 5
TM Üye
Üye
Konular
39
Reaksiyon Skoru
109
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 5 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
88
DevLira
0
Ticaret - 100%
5   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere game build sonrası oyuna attığınızda ch açılmıyor verdiği hata bu oluyor nedeni iste oluşan yeni gameyi direk game/share kısmına sürklemekten kaynaklanıyordur sürüklenince 644 olarak geçiyor çünkü 777 versen dahi düzelmiyor daha sonra eskiden çok eskiden ben bu hata yüzünden bunalıma girecek noktaya gelmiştim @recepk78 göstermişti bana çözümünü sağolsun..

Çözümüne gelelim

Game build ettiğimizde gamenin gelen dizine ismini game olarak değiştiiyoruz tar cvzf game.tar.gz game komutu ile winrar yapıyoruz onu cd /usr/game/share atıyoruz tar zxvf game.tar.gz olarak çıkartıyoruz 777 verdikten sonra reboot atıyoruz böylece böyle bir hata olmasının önüne geçmiş oluyoruz.

Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hatanın Çözümündeki Kodlar Tam Olarak Öyle Değil Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.

Hatanın Çözümündeki Kodlar Tam Olarak Öyle Değil Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.
tenk yuh bebem ben mantığı anlattım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri