kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Shared object has no run-time symbol table çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaviAy-Kirici44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere game build sonrası oyuna attığınızda ch açılmıyor verdiği hata bu oluyor nedeni iste oluşan yeni gameyi direk game/share kısmına sürklemekten kaynaklanıyordur sürüklenince 644 olarak geçiyor çünkü 777 versen dahi düzelmiyor daha sonra eskiden çok eskiden ben bu hata yüzünden bunalıma girecek noktaya gelmiştim @recepk78 göstermişti bana çözümünü sağolsun..

Çözümüne gelelim

Game build ettiğimizde gamenin gelen dizine ismini game olarak değiştiiyoruz tar cvzf game.tar.gz game komutu ile winrar yapıyoruz onu cd /usr/game/share atıyoruz tar zxvf game.tar.gz olarak çıkartıyoruz 777 verdikten sonra reboot atıyoruz böylece böyle bir hata olmasının önüne geçmiş oluyoruz.

Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hatanın Çözümündeki Kodlar Tam Olarak Öyle Değil Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri