- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere game build sonrası oyuna attığınızda ch açılmıyor verdiği hata bu oluyor nedeni iste oluşan yeni gameyi direk game/share kısmına sürklemekten kaynaklanıyordur sürüklenince 644 olarak geçiyor çünkü 777 versen dahi düzelmiyor daha sonra eskiden çok eskiden ben bu hata yüzünden bunalıma girecek noktaya gelmiştim @recepk78 göstermişti bana çözümünü sağolsun..
Çözümüne gelelim
Game build ettiğimizde gamenin gelen dizine ismini game olarak değiştiiyoruz tar cvzf game.tar.gz game komutu ile winrar yapıyoruz onu cd /usr/game/share atıyoruz tar zxvf game.tar.gz olarak çıkartıyoruz 777 verdikten sonra reboot atıyoruz böylece böyle bir hata olmasının önüne geçmiş oluyoruz.
Çözümüne gelelim
Game build ettiğimizde gamenin gelen dizine ismini game olarak değiştiiyoruz tar cvzf game.tar.gz game komutu ile winrar yapıyoruz onu cd /usr/game/share atıyoruz tar zxvf game.tar.gz olarak çıkartıyoruz 777 verdikten sonra reboot atıyoruz böylece böyle bir hata olmasının önüne geçmiş oluyoruz.
Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 65
- Online süresi
- 1d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 197
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 202
- DevLira
- 0
Teşekürler
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
BAŞARILAR
- Konular
- 53
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7m 45s
- Reaksiyon Skoru
- 204
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 8 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 15
Hatanın Çözümündeki Kodlar Tam Olarak Öyle Değil Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.
- Konular
- 39
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 88
- DevLira
- 0
tenk yuh bebem ben mantığı anlattımHatanın Çözümündeki Kodlar Tam Olarak Öyle Değil Buildlediğiniz Gameyi Direk masaüstüne atıyorsunuz ve game bozuluyor Fakat cd /usr/src/deneme/game Yapıp tar czvf game.tgz game Yaparsanız Game Bozulmadan tgz Olmuş Olur O Zaman Bozulmadan Kullanabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)