BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

hared object has no run-time symbol table Hatası Çözümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cengizhan077
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 822

Cengizhan077

xAsasinato
TM Üye
Konular
29
Reaksiyon Skoru
26
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bir sistemi build ettikten sonra Hared object has no run-time symbol table hatası verebiliyor, Sorun Filezilladan Kaynaklanıyor Winscp Kullanırsanız Build İşlemlerinizi Orada Yaparsanız Cppleri Falan Orada Düzenlerseniz Sorun Olmaz :)

Alakası yok O Hata Sizlerin dikkatsizliginden kaynaklanan birşey Gameyi build ettikten sonra onu tar.gz yapman gerek aksi taktirde direk alıp bunu kendi ftpne tar.gz olmadan atarsan hata alırsın. o yüzden vereceklerimi uygulayın

Gameyi build ettikten sonra cd /usr/src/wolfman/game && tar cvzf game.tar.gz game

bunları uygulayın wolfman yazan yeri sizinki ile değiştirin sonra ardından cd /usr/src/wolfman/game

Dizinine girip bi defa yenileyin fiezilla kullanıyorsanız F5 winscp kullanıyorsanız ctrl + r tuşuna basın game.tar gelecektir ayrıca Dikkat ediniz build ettiginiz gameyi ilk önce adını game yapınız farklı çıkıyor genelde adı game_40175 gibi felan bunun adını game yapıp izinleri 777 verin sonra tar.gz yapın sonra ftpye atıp puttyden cd /usr/game/data bende böyle sizde game nerdeyse oraya atın tar.gzliyi sonra tar zxvf game.tar.gz yapın reboot çekin sorunsuz bir şekilde oyununuz açılacaktır kodlamarınızda hata yapmadıysanız.

Alakası yok O Hata Sizlerin dikkatsizliginden kaynaklanan birşey Gameyi build ettikten sonra onu tar.gz yapman gerek aksi taktirde direk alıp bunu kendi ftpne tar.gz olmadan atarsan hata alırsın. o yüzden vereceklerimi uygulayın

Gameyi build ettikten sonra cd /usr/src/wolfman/game && tar cvzf game.tar.gz game

bunları uygulayın wolfman yazan yeri sizinki ile değiştirin sonra ardından cd /usr/src/wolfman/game

Dizinine girip bi defa yenileyin fiezilla kullanıyorsanız F5 winscp kullanıyorsanız ctrl + r tuşuna basın game.tar gelecektir ayrıca Dikkat ediniz build ettiginiz gameyi ilk önce adını game yapınız farklı çıkıyor genelde adı game_40175 gibi felan bunun adını game yapıp izinleri 777 verin sonra tar.gz yapın sonra ftpye atıp puttyden cd /usr/game/data bende böyle sizde game nerdeyse oraya atın tar.gzliyi sonra tar zxvf game.tar.gz yapın reboot çekin sorunsuz bir şekilde oyununuz açılacaktır kodlamarınızda hata yapmadıysanız.
kesinlikle yanılıyosun. Ben ftpden yaptım hata aldım winscpden yaptım hata almadım üst düzey bilgili birilerine söyledim o yüzden dedi.

Alakası yok bahsettigin sorunu benim dediğimi yaparak çözersin anca gameyi direk build edip oldugu gibi atarsan olmaz tar.gz yapman lzm
kesinlikle yanılıyosun. Ben ftpden yaptım hata aldım winscpden yaptım hata almadım üst düzey bilgili birilerine söyledim o yüzden dedi.

@MaRk ZucKerBerg; 'e katılıyorum @Cengizhan077; Yanılıyorsunuz kullandığınız files 40k altı olduğundan game sembolik dosyalaları yani ch1 ch2 g99 otomatikmen buluyordur asla dediğiniz gibi değil hangi filesi build etipte attığını merak ediyorum gercekten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri