berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Fix] Syserr - CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo KESİN ÇÖZÜM

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar syserr.txt loglarında karşılaşılan bu hatanın çözümünü sizlerle paylaşmak istedim.

Bir çoğu kişi C++ source kaynaklarından syserr yazdıran kodu pasifleştirerek çözmeye çalışmışlar böylece hata göstermez ama hata vermeye devam eder bunun farkında olmadan bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

En doğru yol hatanın kendisini çözmektir anlatıma başlıyorum örnek olarak bir harita vereceğim
syserr.txt dosyamızdaki hatamız
PHP:
 CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo

Mavi bayrak 2. köy metin2_map_c3

ilk olarak bakacağımız yer

Filezilladan

PHP:
/usr/game/share/locale/turkey/map/metin2_map_c3
Burda regen.txt dosyası yoksa oluşturuyoruz bu mapta vardır gerçi örnek olarak gösteriyorum.
İçerisine alttaki kodları yerleştirip kapatıyoruz ve reset atıp deniyorsunuz.

PHP:
//type    cx    cy    sx    sy    z    dir    time    percent    count    vnum
//-----------------------------------------------------------------------------------

Eğer çözüm olmazsa 2. aşamaya geçiyoruz

Aynı klasöre eğer yoksa
MonsterArrange.txt oluşturuyoruz içi boş olarak kalacak ve MapProperty.txt dosyasını oluşturup içerisine

PHP:
ScriptType MapProperty

MapType "Outdoor"

Kodlarını yerleştirip kapatın tekrar reset atıp deneyin eğer yine olmazsa son adıma geçin.

3.Adım bu haritanın pack klasörünüzde outdoor yada map dosyaları olur aynı işlemleri bu dosyalarada yapıyorsunuz ve sorununuz ortadan tamamen kalkıyor bu 3 adım sizi kesin sonuca ulaştıracaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri