- Konular
- 25
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 54
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
sen kim oluyosun da muhalefet oluyosun herhangi birisi filesi indirmek için sayfa sayfa pack mı arıyıcakpost 49 daki clienti indir packleri içine at boş yapma
2 sene önce denemiştim filesi çalışıyor sorunları var sadece
- Konular
- 2,051
- Çözüm
- 236
- Online süresi
- 6mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 4,086
- Altın Konu
- 74
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 392
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
Merhaba, Konuda indirme pack klasörü mevcut iletilmiş dilerseniz indirip deneyiniz. Konu incelendiğinde iletilen mega dosyasındaki packlarda aktif çalışmakta.yönetim ne güzel çalışıyor
server files bölümünde paylaşılan filesin oyuna giriş yapılıyor olabilmesi lazım ki bu bölümde kalabilsin ama bu dosyalar eksik oldugu için giriş yapılmıyor bu yüzden bu konunun yeri burası değil c pyhondur.
kalkmış bana diyorsunuz ki uyarlayın diğer packları hadi canım ?ne kadar akıllısınız siz
tonlarca sistem var meley jotun yanında gezen binekler yeni itemler vb tüm herşey hangi birisini uyarlıyım allah aşkına bana mantıklı bir cevap ile gelin.
@JinxTheLux @Emreckdr
@CorpeX adminim ilgilenirmisiniz arkadaşlar ısrarla raporlarımı reddediyor
Burdan ulaşabilirsiniz.
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,581
- DevLira
- 45
Söylediklerinin hepsi zaten her filesde var official paylaşılanlarda bulursun önemli olan dosyaları verilmiş konuya çalıştığına dair kanıt atılmışyönetim ne güzel çalışıyor
server files bölümünde paylaşılan filesin oyuna giriş yapılıyor olabilmesi lazım ki bu bölümde kalabilsin ama bu dosyalar eksik oldugu için giriş yapılmıyor bu yüzden bu konunun yeri burası değil c pyhondur.
kalkmış bana diyorsunuz ki uyarlayın diğer packları hadi canım ?ne kadar akıllısınız siz
tonlarca sistem var meley jotun yanında gezen binekler yeni itemler vb tüm herşey hangi birisini uyarlıyım allah aşkına bana mantıklı bir cevap ile gelin.
@JinxTheLux @Emreckdr
@CorpeX adminim ilgilenirmisiniz arkadaşlar ısrarla raporlarımı reddediyor
buna rağmen rapor ederek eksik diyorsun indirip baktım kontrol ettim hangi konu hangi bölümde olur zaten biliyorum konu eksik değil belirttim kapanmasınıda uygun görmedim.
- Konular
- 39
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 7mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 829
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 15,195
- DevLira
- 30
sen kim oluyosun da muhalefet oluyosun herhangi birisi filesi indirmek için sayfa sayfa pack mı arıyıcak
buna konuş...
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,581
- DevLira
- 45
Tartışma çıkarmanıza gerek yok konuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.sen kim oluyosun da muhalefet oluyosun herhangi birisi filesi indirmek için sayfa sayfa pack mı arıyıcak
Full Client Linki konuya eklendi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)