- Konular
- 25
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 54
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederimMerhaba, Konuda indirme pack klasörü mevcut iletilmiş dilerseniz indirip deneyiniz. Konu incelendiğinde iletilen mega dosyasındaki packlarda aktif çalışmakta.
Burdan ulaşabilirsiniz.
- Konular
- 25
- Çözüm
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 54
- DevLira
- 0
Tartışma çıkarmıyorum 3.şahıs kişi yorum yapıpta bana boş yapma diyorsa bende düzgün konuşmam o şahısı da yazın bana yazdığınız yazıyı.Tartışma çıkarmanıza gerek yok konuşma uslubunuza lütfen dikkat edin.
Full Client Linki konuya eklendi.
- Konular
- 336
- Çözüm
- 34
- Online süresi
- 2mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 853
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 5,611
- DevLira
- 45
3. Şahıs da Çalıştığını söyledi ki onada geçerli bu tartışmayın yorumum. Sende aynı şekilde düşüncelerini veya yapamadığın birşeyi yorumda sorar veya Soru Cevap Bölümüne konu açarsın ordan veya burdan yardımcı olunur. Yönetim Çalışmıyor filan dersen yapamadığın bir şeyi bizim üstümüze yıkarsan olmaz biz zaten siz üyeler için her türlü konuyu takip ve kontrol ediyoruz. Konuyu kontrol ettiğim halde kontrol etmedi demişsin ben hiç bir konuyu veya raporu kontrol etmeden kapatmam. Kimse karşı bir düşmanlığımız yok olamazda zaten sizinlede bir sorunumuz yok bu yüzden de size karşı herhangi bir yaptırımımız yok. Neyse fazla uzatmakda istemiyorum gerek yok tartışmaya çıkarmaya ki değmez bu tür şeyler için bir insanın kalbini kırmaya veya tartışmaya.Tartışma çıkarmıyorum 3.şahıs kişi yorum yapıpta bana boş yapma diyorsa bende düzgün konuşmam o şahısı da yazın bana yazdığınız yazıyı.
- Konular
- 305
- Çözüm
- 26
- Online süresi
- 1mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 466
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 199
- MmoLira
- 1,579
- DevLira
- 27
ALLAH yardımcınız olsun adminler3. Şahıs da Çalıştığını söyledi ki onada geçerli bu tartışmayın yorumum. Sende aynı şekilde düşüncelerini veya yapamadığın birşeyi yorumda sorar veya Soru Cevap Bölümüne konu açarsın ordan veya burdan yardımcı olunur. Yönetim Çalışmıyor filan dersen yapamadığın bir şeyi bizim üstümüze yıkarsan olmaz biz zaten siz üyeler için her türlü konuyu takip ve kontrol ediyoruz. Konuyu kontrol ettiğim halde kontrol etmedi demişsin ben hiç bir konuyu veya raporu kontrol etmeden kapatmam. Kimse karşı bir düşmanlığımız yok olamazda zaten sizinlede bir sorunumuz yok bu yüzden de size karşı herhangi bir yaptırımımız yok. Neyse fazla uzatmakda istemiyorum gerek yok tartışmaya çıkarmaya ki değmez bu tür şeyler için bir insanın kalbini kırmaya veya tartışmaya.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)