Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C ++ / PYTHON] Yeni Düello Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu içi teşekkürler.

Duelloya başlarken 80 yazmasının anlamını anlamadım? neden böyle bir panel açılıp değer giriliyor bot kontrol gibi bişey mi?

Konu içi teşekkürler.

Duelloya başlarken 80 yazmasının anlamını anlamadım? neden böyle bir panel açılıp değer giriliyor bot kontrol gibi bişey mi?

saniye olablir diye tahmin ediyorum :)

Konu içi teşekkürler.

kodlamaların çevirisini detaylı yapmadım henüz ancak gold kodlamaları var yüksek ihtimal parasına düello o yazdığı 80 de 80 yangdır
Kod:
self.txtGold.SetText("مقابل هذا المبلغ هل انت موافق ؟")
            self.txtInfo.SetText("لقد ارسل لك اللاعب "+str(toname)+" طلب مبارزة")
            self.editGold = self.comp.EditLine(self.Board,str(gold), 67, 28+(2*28), 170,20,24,False,False)
            self.type=1
çevirisi;
Kod:
self.txtGold.SetText("Bu miktarı onaylıyor musun?")
            self.txtInfo.SetText("Oyuncu sana gönderdi "+str(toname)+" Düello isteği")
            self.editGold = self.comp.EditLine(self.Board,str(gold), 67, 28+(2*28), 170,20,24,False,False)
            self.type=1

Konu içi teşekkürler.

Bu ws paneli yani para ile ws atılıyor sade bir ws yerine paralı bir ws atılıyor para değeri giriyor ws yollayan kabul edildiğinde parayı 2 karekterdende alıp kazanana kadar saklıyor kazanan kişiye ödül olarak para teslim ediliyor amaç burda bu bot felan değil

CPVPManager::instance().Insert(ch, pkVictim,gold);

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri