bunun nesini fixliceksiniz ki? gelen bildirimi kapatmış sunucuya log kaydı tutturmuyor?. anladım illa onu vermesin diyosunuzda zaten bi nevi sorun çözülmüş loga düşmediği için sunucuya yükde yaptırmıyor. boş log tutmuyor.
teşekkür ederim ama boşver piyasada ya iyi olcaksın ya kötü.Bu logu benim gibi takıntısı olan biri çok araştıracak fakat nadir yerlerde bulacaklar ama Turkmmo bu problemin açıklaması olmayacak.Yorum yapmak isterdim saygı değer Development arkadaşlarıma ama gerek yok onlar en iyisini bilirler o yüzden konuyu kapattıyorum.bunun nesini fixliceksiniz ki? gelen bildirimi kapatmış sunucuya log kaydı tutturmuyor?. anladım illa onu vermesin diyosunuzda zaten bi nevi sorun çözülmüş loga düşmediği için sunucuya yükde yaptırmıyor. boş log tutmuyor.
kastamonulu ne anlatıyon sen
yorum yapmak için yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz bu filesler sürekli bir log tutuyor ise bu loglara neden olan bir hata vardır durup dururken files log tutmaz logların amacı zaten hataları belirtmek bunu idrak edemıyorsanız çıkın gidin konuyu kapatıp gerek yok zaten böyle boş konulara zorla uslubunu bozduruyorsunuz ınsana- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)