- Konular
- 13
- Online süresi
- 10h 33m
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 575
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
paylaşım için teşekkürler.Merhaba Arkadaşlar,
mysql_query veya mysql_query10 komutları sıkıntı çıkartıyor diyenlere net çözüm c++ ep kuponu sistemi.
Kodlama bana ait değil tabi ki, çok uğraş verdim araştırırken sonunda çözüme kavuştum sizinle de paylaşmak istedim.
1.Aşama:
db/src de ClientManagar.cpp açılıp aratılır;
Buradaki cash yerine coins yazıp kaydediyoruz.Kod:sprintf(szQuery, "update account set `cash` = `cash` + %d where id = %d limit 1", packet->dwAmount, packet->dwAID);
Sonuç:
Ardından db mizi build edip db dosyasını gerekli yere atıyoruz.Kod:sprintf(szQuery, "update account set `coins` = `coins` + %d where id = %d limit 1", packet->dwAmount, packet->dwAID);
2.Aşama![]()
Quest oluşturacağız bunun için quest bölümüne charge_coins.lua veya ep_kuponu.lua (size kalmış) isminde bir dosya açıyoruz ;
[CHARGE=8][/CHARGE] -->Kod:quest charge_cash_by_voucher begin state start begin function charge(amount, charge_type) if charge_type == nil then charge_type = "coins" end if 0 < amount then -- syntax : pc.charge_cash(amount, charge_type) -- warning: 1. 'charge_type' : "cash"(default) | "mileage" -- 2. 'amount' must be positive number. local result = pc.charge_cash(amount, charge_type) if true == result then local item_id = item.get_id() char_log(item_id, "CHARGE_CASH_BY_VOUCHER", amount) syschat("Hesabina "..amount.." Ejderha Parasi aktarildi.") local flag_name = "total_" .. charge_type pc.setqf(flag_name, pc.getqf(flag_name) + amount) item.remove() end end return false end when 80014.use or 80015.use or 80016.use or 80017.use begin local amount = item.get_value(0) charge_cash_by_voucher.charge(amount, "coins") end end end
içine yapıştırıyoruz, questte herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yok ve kaydedip ./qc çekiyoruz.
Son olarak reboot atıp deneyebilirsiniz.
Bir teşekkür yeterli iyi kullanımlar![]()
- Konular
- 358
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,977
- Altın Konu
- 8
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- 2,035
- DevLira
- 87
Rica ederim iyi kullanimlarpaylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 4d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 180
- DevLira
- 3
Hocam charge_cash_by_voucher standart mı yok onu questin ismi ile mi değiştireceğiz?
- Konular
- 358
- Çözüm
- 37
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,977
- Altın Konu
- 8
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- 2,035
- DevLira
- 87
Hocam charge_cash_by_voucher standart mı yok onu questin ismi ile mi değiştireceğiz?
farketmez dielrseniz Değiştirmenize de gerek yok standart
- Konular
- 6
- Online süresi
- 4d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 3 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 180
- DevLira
- 3
gmake: Warning: File `ClientManager.cpp' has modification time 228281 s in the future hatası ve çözümü
Arkadaşlar öncelikle CorpeX yani bana destek olan arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Ep kuponu ile alakalı çalışma yapmıştım ve bir hata ile karşılaştım bu hata db yi build ederken sistem saati ile makine saati uyuşmazlığı ve bu hatayı gidermenin yolu ise yine putty ekranına date 201904082342 yani yıl ay gün ve saati yazmanız ve enterlamanız yeterli olacaktır daha sonra build işlemini yapıp tekrar deneyiniz.Kesin çözüm diyebilirim.
Arkadaşlar öncelikle CorpeX yani bana destek olan arkadaşıma teşekkür ediyorum.
Ep kuponu ile alakalı çalışma yapmıştım ve bir hata ile karşılaştım bu hata db yi build ederken sistem saati ile makine saati uyuşmazlığı ve bu hatayı gidermenin yolu ise yine putty ekranına date 201904082342 yani yıl ay gün ve saati yazmanız ve enterlamanız yeterli olacaktır daha sonra build işlemini yapıp tekrar deneyiniz.Kesin çözüm diyebilirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)