HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
belirttim ama py eksik diye eklemedi konuya![]()

Hacım anlatmak istediğim şey şuydu orası sadece tek başına birşey olmaz nasıl anlatayım sana şöyle düşün config'e atıyorum bir kod giriyorsundostum ıtem degıl won bu wonda sıkıntı olmuo denedım
multıprıce sıstemı gıbı ıtem ıle alınıp satılan bir sistem olsa haklısın dedıgın gıbı olur.
ENGEL_İTEM_141 Örnek böyle birşey bunun çalışması için diğer cpp lerde gerekli kodların girili olmus olması lazım.
Stokda ben misalleme yaptım eğerki diğer cpp lerde gerekli kodlar yoksa arkadaşın bassettiği cpp den tek değiştirsen bile işlem görmeyecektir.Stokda da kullanabilirsin lakin hepsini tek bir değişkenden çektirmelisin.
Hacım anlatmak istediğim şey şuydu orası sadece tek başına birşey olmaz nasıl anlatayım sana şöyle düşün config'e atıyorum bir kod giriyorsun
ENGEL_İTEM_141 Örnek böyle birşey bunun çalışması için diğer cpp lerde gerekli kodların girili olmus olması lazım.
Stokda ben misalleme yaptım eğerki diğer cpp lerde gerekli kodlar yoksa arkadaşın bassettiği cpp den tek değiştirsen bile işlem görmeyecektir.
Ama calısıo sadıcım .py kısmını da degıstırıp deneyebılrsn

Ama calısıo sadıcım .py kısmını da degıstırıp deneyebılrsn![]()
Senin konu çalışıyor zaten ama diğer farklı sistemler için söyledim
İsteyen deneyebilir ben denemedim ama alen açık ortada void SetCheque(BYTE cheque) 255den sonra 0 lar değiştirenler setchqeue'deki BYTE tipini character_point deki byte cheque'yi exchange AddCheque'deki byte'ı exchange.h deki AddCheque byte'ı BYTE m_bCheque;'yu shop.cppden BYTE byChequePrice'ı shop.h'den BYTE cheque_price;'ı
ayriten bu şekilde bile sağlıklı olmuyucaktır tables.h'dende veri tiplerini değiştirin.
ayriten bu şekilde bile sağlıklı olmuyucaktır tables.h'dende veri tiplerini değiştirin.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)