InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

won ekli fileslerde max won 999 yapma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bycombra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

GAME

Common length.h açılır

CHEQUE_MAX

aratılır

CHEQUE_MAX = 1000, olarak değiştirilip build edilir

Not : aynı mantık ile istediğiniz şekilde artırabilirsiniz.
Not kısmı işe yaramaz neden atıyorum bir itemi 10.000 stok yapacaksın sadece common-length.h den düzenleyemezsin sebebi bazı nesneler byte ile kodlanmıs c++ da bu kodlar yok ise common'dan yapsan bile işe yaramaz büyük ihtimalle ya oyunda ch düşürür yada build'de eror verir.

Not kısmı işe yaramaz neden atıyorum bir itemi 10.000 stok yapacaksın sadece common-length.h den düzenleyemezsin sebebi bazı nesneler byte ile kodlanmıs c++ da bu kodlar yok ise common'dan yapsan bile işe yaramaz büyük ihtimalle ya oyunda ch düşürür yada build'de eror verir.

dostum ıtem degıl won bu wonda sıkıntı olmuo denedım ;)

multıprıce sıstemı gıbı ıtem ıle alınıp satılan bir sistem olsa haklısın dedıgın gıbı olur.

Stokda da kullanabilirsin lakin hepsini tek bir değişkenden çektirmelisin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri