- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 85
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Not kısmı işe yaramaz neden atıyorum bir itemi 10.000 stok yapacaksın sadece common-length.h den düzenleyemezsin sebebi bazı nesneler byte ile kodlanmıs c++ da bu kodlar yok ise common'dan yapsan bile işe yaramaz büyük ihtimalle ya oyunda ch düşürür yada build'de eror verir.GAME
Common length.h açılır
CHEQUE_MAX
aratılır
CHEQUE_MAX = 1000, olarak değiştirilip build edilir
Not : aynı mantık ile istediğiniz şekilde artırabilirsiniz.
- Konular
- 182
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 329
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 2,355
- DevLira
- 6
Not kısmı işe yaramaz neden atıyorum bir itemi 10.000 stok yapacaksın sadece common-length.h den düzenleyemezsin sebebi bazı nesneler byte ile kodlanmıs c++ da bu kodlar yok ise common'dan yapsan bile işe yaramaz büyük ihtimalle ya oyunda ch düşürür yada build'de eror verir.
dostum ıtem degıl won bu wonda sıkıntı olmuo denedım
multıprıce sıstemı gıbı ıtem ıle alınıp satılan bir sistem olsa haklısın dedıgın gıbı olur.
- Konular
- 266
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,761
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 307
- MmoLira
- 2,262
- DevLira
- -122
Stokda da kullanabilirsin lakin hepsini tek bir değişkenden çektirmelisin.Not kısmı işe yaramaz neden atıyorum bir itemi 10.000 stok yapacaksın sadece common-length.h den düzenleyemezsin sebebi bazı nesneler byte ile kodlanmıs c++ da bu kodlar yok ise common'dan yapsan bile işe yaramaz büyük ihtimalle ya oyunda ch düşürür yada build'de eror verir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)