xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Forum mağduriyeti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anksoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 558
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

https://forum.turkmmo.com/konu/2556...i-hile-engelli-autopack-admin-paneli/page-369

Geçen haftalarda yer sağlayıcısı belge süresi dolduğu yönünde forum yönetimi tarafından mesaj aldım.
Bir kaç konu geçti ondan sonra be lanetadam adlı yöneticimize dedim ki tamam bu bu konu ile ilgileneceğim bir kaç hafta süre tanıyın dedim. Neyse daha sonra lanetadam mesajlarıma geri dönüş yapmamaya başladı.

Geçtiğimiz pazartesi eksik belge BTK gönderdiğimizden dolayı mevcut başvuru iptal etmiş. Cuma günü bunun ile ilgili bize dönüş sağlandığı için yeni belge gönderimi pazartesi yapacaktık. Yaklaşık 5-10 dakika önce ekip arkadaşlarımızdan bir kişi bu durumu bana bildirdi. Denildi ki BTK ismimiz olmadığı için konu kapatılmış. Olsa ki ben lanetadam adlı yöneticimize bunun hakkında bilgilendirme yaptım. herhalde başka biri habersiz olarak yaptı diyerek konuya baktığımda mesajı yazan lanetadam.

Şimdi burada hem forum bazlı, hem BTK bazlı mağduriyet var.
Forum ile ilgili mağduriyet nedir?
Forum üzerindeki mağduriyet bunun ile ilgili haber verdiğimiz halde. Yıllardır bu forumda hizmet sağlayan bir firmayı belli bir süre idare edemedikleri. Haberleri olduğu halde. Ben bu konudan forumdaki bazı yetkilerin bizim şahsımıza veya firmamıza bir kin güttüklerini düşünüyorum.

BTK Bazlı Mağduriyet nedir?
BTK üzerindeki memur (personel) yeni başvuru olduğunu düşünerek hatalı belgeden onayı kaldırıyor. Olsaki bu belgeleri ilk başvuruda gönderim sağlamıştık. Burada karşı tarafın yani BTK taraflı yanlış, hatalı durumu var.

Peki Bizim Forumdan İsteğimiz Nedir?
Forum yöneticisine bu belge süreci hakkında bilgi verdiğimiz halde bunu kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum, Eğer ki insanlık halı unutup bu şekilde yaptığını varsayarak bu davranışı bu eylemi gerçekleştiriyorsa yapmış olduğu eylemleri geri alarak bu belge süreci konusunda "Pazartesi" kargo süreci ile BTK onay sürecini sabırla beklemelerini istiyorum.

Peki Bizim Yöneticiye Göndermiş Olduğumuz Mesajlar Nedir?
http://prntscr.com/hrs7u3
http://prntscr.com/hrs835
http://prntscr.com/hrs9vu

NOT: Bu konuda geçen ki gibi kilitlenmesin. Tartışılsın konuşmalar bitsin daha sonra kilitlensin. Çünkü konu dışında özel mesajlarıma cevap verecek bir yöneticinin olduğunu sanmıyorum.

Son göndermiş olduğunuz özel mesaja geri dönüş yapmıştım, mesajı gönderikten sonra sadece 21dakika bekledikten sonra hemen ardından konu açmanız tuhaf.

Şimdi sırasıyla yazdıklarınızı cevaplayayım;
Son iki mesajınızda geri dönüş sağlamasam da bu süre içerisinde hala forumda satışlarınızı yapmaya devam edebildinizmi? Evet edebildiniz, bu süreyide size tanımış bulunduk. BTK'nın cuma günü belgenizi tamamen iptal ettiğinden bahsediyorsunuz, iki gün kadar bir süre geçmesine rağmen neden hala tarafımıza dönüş yapmıyorsunuz?

Forum üzerinde sadece BTK'yla görüşme sağlayıp kargo gönderdiğinizi ilettiniz bunun haricin de farklı bir bilgi iletmediniz. Durumun gidişatı, yeni gelişmeler hakkında da bizi bilgi sahibi etmeniz gerekirdi. Bunlar bahane olarak kabul edilemez.
Görevlilerin tarafınıza kin güttüğünü belirtmişsiniz fakat yanılıyorsunuz, sebep olarak ise eğer size gerçekten belirttiğiniz gibi kin gütmüş olsaydık; tarafınıza uyarı mesajı gönderilmeden önce yapmanız gerekip yapmadığınız ys belgesi işlemleri için size tolerans, ek süre tanınmazdı. Tüm firmalar için geçerli olan video kuralını farklı şekilde sunmak istediğinizde kurallarımızı değiştiremeyecek olduğumuzdan size farklı bir rank grubu önerisinde de bulunulmazdı ve bu tüm gösterilen insiyatifi göstermeme gibi bir hakkımız bulunup ys kullanım süreniz dolduğu gibi veya videoyu paylaşmak istemediğiniz de doğrudan forum içerisinde satışlarınızı durdurup rankınızı alma yetkimiz de bulunuyordu fakat biz yine de insiyatif kullanarak her firmaya olduğu gibi size de iyi niyetli bir şekilde davranmaya özen gösterdik ama görüyorum ki iyiniyetimizi suistimal ederek hala bu şekilde hitaplarda bulunabiliyorsunuz.

Kasıtlı olarak yapılan bir durum yok, sizin kendi tarafınızdan gerçekleştirilen ihmaller var. Mesajın başlarında da belirttiğim gibi durum ve gelişmelerden bizi haber etmiş olsaydınız şuanda durumunuz daha farklı olabilirdi. Kendi ihmallerinizi farklı kişilerin üstüne yüklemeyezsiniz. Bir önceki konunuzun da kapatılmasında olduğu gibi bu konunun da açık kalması için bir sebebi yok çünkü, kurallarımız da bazı zamanlar her ne kadar insiyatif göstersek de kurallarımız değişmez ve değiştirilemez bu yüzden konu kapatıldı.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri